Indiferent despre ce varsta, sex sau etate vorbim, in ziua de astazi oamenii sunt extrem de preocupati in legatura cu relatia de cuplu. Sigur ca mutatul impreuna poate fi un lucru cu adevarat banal daca e sa ne gandim cat de usor se pot face aceste lucruri.

In ziua de astazi, tinerii se gandesc din ce in ce mai des la momentul in care va trebui sa se mute cu partenerul. Sigur ca atunci cand lucrurile sunt cat se poate de roz, iar cei doi parteneri se inteleg de minune, este normal sa se gandeasca la momentul in care se vor muta sau la momentul in care se vor trezi in fiecare dimineata impreuna.

De fapt, tot ceea ce isi doresc indragostitii este sa isi petreaca cat mai mult timp cu persoana iubita. Inainte de a lua decizia mutatului impreuna, trebuie sa aveti in vedere anumiti factori. Iata care sunt acestia:

In primul rand, este foarte important sa va cunoasteti foarte bine ca si parteneri. Mai exact, nu trebuie sa faceti acest pas daca nu stiti care sunt obiceiurile voastre. Este foarte important sa va cunoasteti cat mai bine partenerul astfel incat sa nu aveti probleme de acomodare. In cazul in carte nu va cunoasteti suficient este foarte posibil sa intampinati tot felul de probleme de adaptare.

In orice caz, este de dorit ca cei doi sa se cunosca suficient, dar si sa-si construiasca o agenda comuna, ceea ce presupune in general o perioada de 6-12 luni. In acest interval se termina „luna de miere” si incep sa apara decizile care au la baza alte motivatii decat obtinerea rapida a unor gratificatii. Este nevoie de timp ca o relatie sa se maturizeze suficient de mult, incat ea sa reziste in contextul locuitului impreuna.

Este foarte important ca inainte sa luati decizia mutarii impreuna sa faceti astfel incat sa nu trebuiasca sa luati masuri drastice unul in privinta celuilalt.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *