stailer

Daca esti in cautare de stilist, de coafeza sau machioza, acum poti gasi astfel de maini pricepute mai simplu si mai rapid decat crezi. Accesezi platforma stailer.ro si vei gasi aici o lista de optiuni de stilisti sau saloane ce au disponibilitate atunci cand tu iti doresti. Si nu, nu trebuie sa mai revii cu vreun telefon de confirmare.

Stailer a lansat noua moda

Nu putem spune ca este o noutate faptul ca programarile online sunt la indemana si au se pare prioritate. Ne aliniem si noi tendintelor din tarile mai dezvoltate, desi obiceiul a sta la coada ca poate poate este timp liber si pentru un nou sosit continua sa se practice, insa au intaietate cei care se programeaza si fac asta mai ales online. Iata ca acum poti sa faci asta si pentru programarile ce tin de mersul la salonul de infrumusetare, pentru ce tine de schimbarea de look, intretinere corporala, cosmetica etc.

Concret, Stailer iti selecteaza saloane de manichiura si pedichiura in Cluj, Oradea, Timisoara sau Iasi. Poti selecta serviciul dorit in functie de ziua si ora la care tu poti sa mergi la salon. Asadar este ca si cand ai cere ca o programare sa tina cont de preferintele tale, nu de disponibilitatea unui salon.

Poate fi acest tip de programare o noua moda? Cu siguranta ca da. Deja ne dam seama ca online-ul este de viitor, un instrument tot mai util pentru diversele task-uri. Este cert ca de acum inainte sunt mai mari sansele sa repeti aceasta experienta, de a te programa online, cand vei vedea si cat de simplu este. Iar crearea unui cont aici nu te costa nimic!

Experimenteaza! Un cont creat aici dureaza foarte putin

Cu minim de efort si maximum de confort am putea spune, programeaza-te la epilat cu Stailer in Cluj sau, daca esti new in town, afla despre salonul cu reputatie foarte buna si programeaza o vizita pentru o schimbare de look. Iti va fi cu mult mai usor pentru ca in contul creat ai toate datele necesare. Mai intai de toate, inainte de a alege un salon, ai info legate de: locatie, de cum sa ajungi acolo, despre preturi, durata de timp a unei programari, recenzii si fotografii, deci toate tipurile de informatii de care ai nevoie. Ulterior, dupa ce ai setat o programare, poti seta remindere, pe care sa le primesti si pe telefon, pentru a nu uita cand ai programarea facuta.

Un cont pe stailer.ro este gratuit si te ajuta sa iti setezi agenda virtuala. Poti face asta oricand, fie seara tarziu cand, inainte de a adormi iti aduci aminte despre faptul ca iti doreai sa mergi la salon pentru un pensat sau o sedinta de cosmetica faciala.

Daca ar fi sa rezumi aceasta experienta poate ca ar fi bine de spus despre Stailer ca este gratuit, simplu si rapid si te poarta in lumea saloanelor de unde poti alege serviciul de interes, in ziua dorita de tine.

Contact: support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *