Google Translate

Nu te vei mai simti atat de pierdut atunci cand vei ajunge la destinatie daca vei avea acces instant la aplicatia Google Translate. Poti fie scrie intr-o casuta de cuvinte termenul sau fraza pe care doresti sa o traduci, fie poti folosi optiunea vocala care va face acelasi lucru pentru tine. Poti traduce pana la 58 de limbi straine in scris si poti asculta 23 de limbi in care iti vei traduce frazele. (Costuri: gratis pentru Android si pentru iPhone/iPad)

iStone Travel Translation

Aceasta este o alta aplicatie care te poate ajuta sa nu te ratacesti in traduceri complicate. Echipata cu mai mult de 300 de fraze folositoare in 12 limbi, iti furnizeaza imediat cele mai corecte expresii. (Costuri: gratis pentru versiunea de baza; anumite preturi pentru versiunea completa a tuturor limbilor disponibile pentru traducere, pentru iOS)

Foodspotting

Cu aplicatia Foodspotting poti gasi felurile de mancare dupa care ravnesti in orice restaurant, de la galuste si pana la burgeri suculenti. Cel putin, forografiile sunt foarte reprezentative si foarte reale. Afla ceea ce mananca prietenii tai, expertii si gurmanzii si incearca noi experiente culinare. (Costuri: gratis pentru iPhone, Android, Windows Phone, Blackberry)

Chefs Feed

Aceasta aplicatie ofera recomandarile bucatarilor de top in legatura cu cele mai bune restaurante si feluri de mancare din Londra, Canada si din Statele Unite ale Americii. Poze dupa care iti lasa gura apa si sfaturi competente pentru fiecare fel de mancare din aceste locuri. (Costuri: gratis pentru iPhone)

Mint

Cu aplicatia Mint iti poti organiza foarte usor finantele, iti poti supraveghea bugetul de calatorie si iti poti urmari cheltuielile din timpul calatoriei tale. Mint este absolut corect si poate fi folosit in cele mai bune conditii de siguranta. Asta pentru ca este un serviciu doar de citit, care nu poate fi modificat de catre altcineva. (Costuri: gratis pentru Android si iPHone/iPad)

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *