Nu mergi la reuniunea de liceu

Doar daca nu ai avut parte de cele mai faine zile din viata ta in perioada liceului, atunci nu te deranja sa mergi la reuniune. Poti pastra legatura cu oamenii care intr-adevar conteaza, si mai bine nu o pastra cu cei care nu conteaza si nu au contat deloc pentru tine. Niciun fel de dans sau vorbe bune nu va putea schimba faptul ca acum cativa ani erai considerat un tocilar si aproape toata lumea era rea cu tine.

Le spui alor tai cat de mult conteaza ei pentru tine, cat mai des

Daca esti printre norocosi, familia ta este cea mai importanta parte din viata ta. Spune-le ca ii iubesti si ca le esti recunoscator pentru tot ce au facut pentru tine in aceasta viata, cat mai des, si asta iti va aminti ca trebuie sa fii atent si sa ai grija de ei mai mult la un moment dat, asa cum si ei au avut grija de tine, cand erai copil.

Faci poze de grup la reuniunile de familie si de sarbatori

Nu iti sugerez sa incepi sa iti faci o gramada de selfie-uri cu ai tai si cu rudele, insa ai grija sa faci cateva poze de grup cu familia pentru a-ti aminti mereu de timpurile bune, de atunci cand erati cu totii impreuna.

Tine un album foto si umple-l cu momentele tale favorite surprinse in imagini

Chiar daca fara nici un motiv, la un moment dat in viata, cineva sau mai multa lumea te va intreba despre anii tai de copilarie, despre tineretea si casatoria ta, intr-un cuvant, de viata ta intreaga, iar daca vei avea un asemenea album cu poze diferite le vei si putea arata, nu numai povesti.

Fa-ti din prietenii tai o a doua familie

Cu cat vei inainta in varsta, cu atat mai clar va deveni faptul ca prietenii tai sunt cei mai importanti. Familia aceasta poate ca este mica, insa de obicei este si mai puternica decat sangele.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *