Rasul este un leac perfect care are bineinteles efecte nebanuite. Uneori anumite probleme, suferinte pot fi vindecate mai usor prin ras. Ca este vorba despre o comedie, o gluma, o farsa, nu trebuie mult sa izbucnim in ras.

Daca nu stiai riscul ajuta la arderea caloriilor. Daca vrei sa iti mentii silueta atunci este cazul sa apelezi la cura de ras. Cateva minute de ras reprezinta de fapt exercitii bune fizice daca putem spune asa. Rasul iti aduce o buna dispozitie si te ajuta sa te mentii frumoase.

De asemenea rasul ajuta si la cresterea imunitatii. Rasul reduce presiunea arteriala dar si creste toleranta la durere. Este dovedit faptul ca rasul te scapa de anumite boli, dar si incetineste procesul de imbatranire. De asemenea rasul elimina si stresul. Cu stresul ne confruntam zilnic in diferite situatii, asa ca o portie de ras nu ne-ar strica deloc.

Un alt beneficiu al rasului este ca contribuie la eliminarea starilor psihice tensionate. Daca treci printr-o pasa proasta pentru a scapa de emotiile negative este indicat sa razi. Antidotul perfect pentru eliminarea starii proaste este chiar o portie mica de ras.

Rasul ajuta si la intarirea relatiilor intre oameni. El pastreaza o relatie buna intre oameni, dar si ii ajuta sa se cunoasca foarte bine. Rasul poate da si armonia dar si buna dispozitie intre oameni. El rezolva o gramada de probleme, certuri, formeaza legaturi si te ajuta sa te deschizi mai mult.

Se spune ca rasul in relatiile de cuplu aduce stabilitate. Partenerii care rad impreuna macar 10 minunte pe zi au o relatie mai stabila, lipsita de certuri si stres. De asemenea un studiu arata ca copii care cresc in familii unde se rade mult se dezvolta mai bine mental dar si afectiv. Sunt mai increzatori si obtin rezultate mult mai bune la scoala.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *