stailer

Programarea la salon ar trebui să fie un preambul pentru ceea ce va urma. Adică mergi în aceste locații pentru a te relaxa, pentru înfrumusețare de asemenea. Nimic din toată această poveste nu ar trebui să fie un stres și agitație. Să ne gândim că este timpul acela pentru tine. Însă, în realitate, totul este destul de greu de pus pe roate.

De cele mai multe ori o programare la epilare la Eros Beauty Lounge sau la orice salon de hair and beauty din orașe precum Iași, Timișoara, București, Cluj sau Oradea înseamnă timp pierdut până când găsești pe cineva să îți răspundă la telefon și mai apoi să îți găsească și loc în ziua dorită și la ora indicată de tine. Poți oricând să te bazezi pe stailer.ro pentru programări mai eficient făcute.

Stailer sau cum să îți digitalizezi programările

Stailer a fost creat de minți luminate care au dorit să alinieze serviciile de beauty cu modernismul. Suntem deja cu mai toate serviciile trecute în online, atât cât se poate. Pandemia a contribuit și ea la digitalizare. Așadar avem destul de multe motive pentru care să preferăm online-ul. Poți face asta și când vine vorba de programări la salon.

Spre deosebire de alte variante, platforma Stailer presupune ca în același loc să găsești mai toate saloanele disponibile atunci când tu ai nevoie. Setezi data, ora, orașul și pentru cine este programarea, de asemenea și tipul de serviciu dorit, iar filtrul îți afișează într-un timp optim o listă din care să alegi.

Atenție, pentru a te programa nu este nevoie să revii cu telefoane. Faci totul online, confirmarea vine și ea online. Detalii suplimentare aici.

Stailer este pentru el și ea

Dacă încă nu ai descoperit care sunt avantajele în ceea ce privește utilizarea unei astfel de platforme trebuie subliniat că:

  • Este totul gratuit

Nu plătești ca și când ai folosi un serviciu în sine de selecție a unui salon, nu plătești nici când vine vorba de programarea făcută la un salon anume. Este gratuit pentru oricine dorește să acceseze pagina.

  • Rapid și eficient

Ceea ce ai face prin alte modalități, cum ar fi să cauți rând pe rând saloanele, ar dura cu mult mai mult.

  • Cu acces nelimitat

Fie că este dimineață la prima oră sau oră târzie din noapte, nu te mai împiedici de această limită a programului. Și când îți rezervi acele câteva momente să îți setezi o programare, nu trebuie să revii cu telefoane pentru confirmări.

Stailer înseamnă per total un alt mod de a-ți simplifica viața. Prea mult timp pierzi la cozi, în trafic sau făcând lucruri banale. Și apoi te plângi că nu îți ajunge o zi pentru câte îți propui să faci. Alege să fii eficient și să ai ajutoare care să îți planifice ziua. În acest sens Stailer îți va fi de mare ajutor.

Accesează pagina, încearcă și bucură-te de acces gratuit.

Contact:

support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *