Nu cred ca exista vreo persoana care sa nu stie cat sunt de nesanatoase aceste sucuri din comert, cu diferite arome si cu acizii care le fac sa fie carbogazoase. Sigur ca toata lumea stie ca sunt foarte periculoase insa foarte putini dintre noi iau masuri in ceea ce priveste acest lucru, sau mai bine zis constientizeaza cat este de gresit sa bem aceste sucuri.

Sigur ca daca avem copii stim ce inseamna adevarata dependenta de sucuri. De multe ori ne intrebam de ce copii beau atat de mult suc. Sigur ca rapsunsul sta in placerea incalcarii regulilor. Daca ii vom spune unui copil ca nu are voie sa faca un anumit lucru cu siguranta atunci cand va avea ocazia se va napusti exact asupra acelui lucru. Asadar, orice este interzis este mai tentat, ceea ce se aplica si in cazul sucului.

De asemenea, nu pot sa trec peste acest subicet fraa sa accentuez faptul ca pe piata mai exista acele “sucuri naturale”. Ce poate fi mai fals decta acele prefacatroii care se vor a fi sucuri naturale… Cumparam acest esucuri pentur ca ne lasam convinsi de faptul ca sunt mai sanatoase si daca au cativa lei in plus la pret ne convinge suficient incat sa consumam. Chiar daca noi credem ca consumam sucuri naturale, nimic nu se compara cu sucurile facute in casa.

Cu siguranta daca veti prepara sucuri in casa, facute de dvs. din legume si fructe vor fi bomba de sanatate. In aceste sucuri gasim tot felul de vitamine si nutrienti care ajuta extrem de mult la buna fucntionare a organismului.

Nu ezitati sa va folositi de faptul ca este toamna si ca sunt atat de multe fructe si legume pe piata incat nu veti sti cu ce sa incepeti prin prepararea lor. este foarte important sa va indemnati familia sa folsoeasca aceste sucuri.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *