Iti atrage atentia atunci cand sari calul

Nu te poti dezvolta si creste asa cum trebuie daca nu recunosti ca ai unele aspecte care ar trebui inbunatatite, si cineva care te iubeste cu adevarat te va ajuta sa fii cea mai buna varianta a ta prin a-ti spune atunci cand devii irationala, nedreapta si absurda. Asta nu ii transforma in niste oameni critici, insa ii face suficient de grijulii incat sa fie sinceri cu tine in legatura cu aspectele care deranjeaza la tine.

Este echilibrat si calm

A deveni afectiv, emotiv si frustrat este ceva normal, dar nimanui nu-i place un monstru psihotic iute la manie. Oamenii calmi care nu reactioneaza la probleme prin datul cu pumnii in pereti sau prin injurii grave au o buna stapanire de sine si este mai putin probabil sa se dezlantuie la tine atunci cand o problema apare.

Este grozav cu copiii

Chiar daca vrei sau nu sa ai un copil al tau candva, o persoana care stie cum sa interactioneze bine cu copiii, mai mult ca probabil are un grad ridicat de rabdare si intelegere, asa ca te vei alege cu un partener perfect de viata.

Nu devine scarbit de micile probleme ale femeii

Daca te afli in acea perioada a lunii si ai dureri mari, partenerul tau nu se va speria si nici nu va fi rusinat pentru ca tu ii vei da cateva explicatii referitoare la situatia ta. Este adult si chiar vrea sa te inteleaga si sa te ajute referitor la aceasta functie biologica enervanta, chiar daca nu se poate pune in locul tau.

Este inventiv

Poate fi un bucatar foarte bun, un barbat indemanatic sau un mecanic auto foarte bun, insa cand este nevoie de ceva, este incredibil de inventiv si indemanos. Este foarte bine a fi cu cineva care intotdeauna cauta o solutie si nu renunta pur si simplu la o sarcina.

Iti face complimente

Chiar si dupa opt luni impreuna, daca inca iti spune ca esti frumoasa, ca iti sta bine in ceva anume, din cand in cand, atunci ar trebui sa te consideri norocoasa ca esti cu un barbat care nu uita niciodata cu ce frumusete s-a ales de pe urma acestei relatii.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *