Am avut parte de mai multe relatii inainte de a-mi cunoaste logodnicul, unele care au durat chiar si cativa ani buni. Am crezut ca eram matura, am crezut ca stiu cum sa fiu o iubita buna. Intalnind pe cineva cu care am avut o legatura serioasa am invatat ca nimic din ce experimentasem inainte nu a fost real.

Adevarata dragoste se simte diferit de o relatie trecatoare, chiar daca acea relatie a durat cativa ani. Atunci cand te afli intr-o relatie buna inveti si cateva lucruri importante.

Te comporti altfel; te consideri parte a unei echipe, si nu ca un om singur care incearca sa-si faca loc in aceasta lume. Vei deveni mult mai intelegator si iertator in ceea ce-l priveste pe partenerul tau, in loc de a deveni frustrat deodata ca atunci cum o faceai in decursul relatiilor tale anterioare.

Neintelegerile sunt inevitabile

Veti avea parte si de neintelegeri. Daca vei lua vorbele partenerului tau drept altceva decat vrea acesta sa exprime, nu il pedepsi pe el. Lasa totul sa treaca. A evidentia mereu aceste lucruri negative nu va face altceva decat sa raneasca relatia voastra si sa cauzeze probleme de comunicare mai tarziu.

Cateodata ceea ce vei spune si ceea ce vei face va fi interpretat gresit, si astfel vei deveni frustrat de faptul ca partenerul de viata nu te intelege. Fa un pas inapoi si realizeaza ca de fapt asta nu este o problema atat de mare. Neintelegerile sunt create ca a fie maturate sub covor tocmai pentru ca sunt minore.

Vei invata sa ai incredere in partenerul tau

Trebuie sa inveti sa ai incredere in partenerul tau de viata. De ce ti-ai mai imparti viata cu cineva care crezi tu ca face ceva gresit de fiecare data cand tu te intorci cu spatele? Daca nu ai incredere ca partenerul tau este fidel, sincer, grijuliu sau orice altceva, atunci nu te afli intr-o relatie buna.

Cele mai bune relatii incep cu o incredere oarba, si chiar daca problemele apar, increderea aceasta este suficient de puternica incat sa va mentina uniti.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *