Sinceritatea este un lucru foarte esential in orice relatie dar cateodata poate dauna. Uneori chiar nu ii poti spune chiar tot ce iti trece prin minte partenerului tau.

Sunt cateva minciuni pe care partenerul le adora sa le auda, chiar daca sunt minciuni.

In primul rand ii place sa auda ca parintii lui sunt grozavi. Chiar daca tu consideri ca parintii lui sunt oribili sau pur si simplu nu te intelegi cu mama lui, esential este sa ii spui ca sunt grozavi.

O alta minciuna pe care barbatii o prefera este aceea ca este cel mai bun barbat cu care ai facut sex, ca el te-a satisfacut cel mai mult etc. Chiar daca nu e tocmai cel mai grozav barbat la pat tu pentru nu a nu-l dezamagi ii vei spune ca este exceptional.

Un alt lucru care conteaza destul de mult intr-o relatie este si anturajul. In general prietenii sunt cei mai apropiati intre ei asa ca nu cumva sa ii spui ca nu iti plac prietenii lui. Nu trebuie sa ii critici sub nici o forma prietenii, chiar daca nu prea sunt pe placul tau. Incearca sa faci mici gesturi ce tine de prietenii lui , de exemplu organizeaza ceva care sa ii includa si pe ei.

Daca a facut un lucru important pentru voi de asemenea incearca sa apreciezi chiar daca nu prea iti convine. Mai ales daca vezi ca a depus efort mai multe zile pentru a iesi ceva grozav, multumeste-i si zii ca ii apreciezi gestul. Nu te gandi sa il critici, pentru ca data viitoare este posibil sa nu-l mai faca.

De asemenea este important sa lasi senzatia ca iti plac toate cadourile lui. Chiar daca unele nu au nicio legatura cu tine si nu te definesc ca si pesonalitate totusi apreciaza-i gestul si multumeste-i.

By admin

One thought on “Ce minciuni ii place sa auda din partea ta ?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *