Unii oameni fac mereu doar ce este mai usor in viata

Oamenii care isi valorifica mai putin viata se feresc mereu de lucrurile grele. Acestia se uita peste lista de lucruri de facut si se intreaba “Ce este mai usor de facut si ce pot face pentru a parea ocupat?”

Unii oameni vor ca totul sa le cada din cer

Acestia cred ca guvernul, angajatorii lor, ba chiar si parintii le datoreaza ceva. Acestia cauta ajutor din partea celorlalti, in loc sa caute sa castige ceva pe cont propriu.

Unor oameni le pasa mai mult de ceea ce le poate iesi lor dintr-o afacere decat de binele tuturor

Acestia sunt de obicei mai mult axati pe ei insisi si prea le pasa de fapt de ceilalti. Probabil ca tocmai asta i-a dus pe drumul pe care sunt acum si i-a tranformat in niste oameni mai putin inspirati. Atunci cand dai mai mult decat primesti, ai parte de o satisfactie mai mare, energie si inspiratie pentru a face un bine celorlalti.

Unii oameni cauta scuze mai mereu in loc sa treaca la fapte

Acestia dau vina pe vreme, pe birou, pe seful lor. Niciodata nu isi asuma vina pentru greselile pe care le-au facut. Mai degraba s-ar plange in legatura cu toate obstacolele pe care le au de intampinat, si chiar si asa se plang mai mult de obstacolele care pot aparea, si nu de cele care chiar exista.

Cu totii ajungem la un moment dat intr-un punct mort in care inspiratia noastra este pe moarte, iar toate cele spuse mai sus sunt semne ca ar trebui sa re-evaluezi unde te afli in momentul de fata. Intreaba-te singur “Fac vreunul dintre lucrurile enumerate mai sus?”

Daca da, puneti o a doua intrebare “Sunt scopurile mele suficient de mari incat sa ma inspire sa fac mai mult de atat, sa devin mai bun si in cele din urma sa obtin mai mult?” Pentru a avea mai mult, trebuie sa devii mai bun.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *