Sigur ca avem cu totii prieteni si le marturisim diferite lucruri despre viata noastra. Este foarte important insa sa facem astfel incat sa nu provestim lucrurile care nu ar trebui sa fie povestite.

Am intalnit adesea persoane care povestesc diferite lucruri despre partenerii lor, mai ales femeile. Ei ibne, indiferent cat de avansat ar fi gradul de prietenie este foarte important sa nu te apuci sa impartasesti diferite lucruri itnime prietenilor sau prietenelor.

Nu trebuie sa fie partenerul tau de fata pentru a spune anumite lucruri ci trebuie sa te abtii mereu sa spui anumite lucruri. Iesi cu prietenele sa petreceti cateva ore impreuna si sa beti cate un pahar de vin si iti dai seama la un moment dat ca le-ai dezvaluit mai multe informatii decat era necesar. Sa le povestesti prietenelor tale despre cum te saruta un iubit din facultate este normal (cata vreme nu ii folosesti numele complet si esti prietena cu el pe Facebook, astfel incat prietenele tale sa il caute si sa ii spuna, tot la un pahar de vin, ca desi esti maritata si ai 3 copii inca te mai gandesti la el), insa atunci cand incepi sa dezvalui informatii personale si, uneori, stanjenitoare despre sotul tau nu este deloc frumos. Nu uita ca unele lucruri sunt intime si este bine sa ramana nespuse in public, chiar daca publicul este alcatuit din prieteni apropiati.

Este foarte important sa nu marturisesti nimanui care sunt temerile partenerului tau. Indiferent care sunt acestea, temerile lui trebuie sa ramana in nestire sau sa le stii doar tu. Din moment ce partenerul tau ti-a spus anumite lucruri, a facut-o pentru ca a avut incredere in tine. Nu trebuie sa ii povesteti temerile nimanui, indiferent ca vorbesti cu cea mai buna prietena cu care imparti aproape totul. Daca vei povesti care sunt temerile iubitului tau il vei face sa para mult mai slab in fata oamenilor din jurul vostru.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *