Posted on: May 15, 2014 Posted by: admin Comments: 0

Cateodata, intr-o relatie este esential sa iti surprinzi iubitul prin mici surprize. Bineinteles trebuie sa iti cunosti foarte bine parteneru si sa stii ce il face cu adevarat fericit.

Incepe cu inceputul, de la cele mai mici bucurii ale lui pana la cele mai mari. Cu siguranta iti doresti ca relatia voastra sa evolueze cat mai mult asa ca ar fi ideal sa apelezi la aceasta solutie. Rasfata-ti partenerul asa cum merita si ofera-i mici momente de tandrete.

In primul rand un cadou pe care l-ar adora orice barbat sunt biletele la un meci de footbal. Nu iti mai lua atatea rochite si pune niste bani deoparte pentru niste bilete de meci. Cu siguranta s-ar bucura enorm. Mai ales ca vede ca te intereseaza si pasiunile lui, si in felul asta petreceti timpul impreuna sub alta forma. Sigur nu ai fost nici tu vreodata la un meci de footbal asa ca ti-ar prinde bine. Daca totusi sunt biletele prea scumpe, asteapta-l acasa cu postul deschis unde se difuseaza respectivul meci, umple-i frigiderul cu bere. Niste seminte nu ar strica. Cu siguranta va fi in culmea fericirii.

O alta supriza pe care i-o poti face este sa ii gatesti mancarea lui preferata. Asteapta-l cu gustarea lui favorita atunci cand vine de la servici rupt de oboseala. Cu siguranta va fi fericit si iti va arsplati efortul.

Un alt lucru la care te poti gandi este sa ii pregatesti o noapte romantica atunci cand el se asteapta mai putin. Lumanarele, vin rosu, cada cu spume… ce mai barbatii adora lucrurile astea. De asemenea daca stii ca isi doreste anumite haine si nu are timp de cumparaturi ii poti face tu aceasta surpriza. Bineinteels trebuie sa ii stii masura la haine perfect, nu e frumos sa dai gres. Un alt lucru foarte romantic este acela de a-i lasa anumite biletela in anumite locuri. Si nu orice biletele, biletele de dragoste.

Leave a Comment