Foarte multe femei isi doresc inainte de familie o cariera. Acest lucru se datoreaza faptului ca femeile vor ca inainte sa aiba o familie, sa aiba o cariera care sa le mentina pe linia de plutire si care sa ofere posibilitatea de intretinere a familiei.

In momentul in care ai o cariera este posibil sa iti treaca prin cap ca un copil ar putea sa te deconcentreze de la cariera. Ei bine, daca vei sti sa faci lucrurile potrivite la momentul potrivit nu iti va mai fi atat de greu sa treci peste acest lucru. Este normal ca la un moment dat sa ai o familie pe langa cariera deoarece acest lucru da sens vietii.

Este foarte important sa te gandesti ca vei putea sa le faci fata amandurora daca seful tau va fi de acord. Pentru aceste lucruri trebuie sa va consultati. De exemplu, trebuie sa alegi cel mai potrivit moment pentru a-i spune sefului tau ca esti insarcinata. Nu trebuie sa te gandesti la reactia lui si sa te ingrozesti gandindu-te deoarece este un lucru normal si sunt o multime de femei care se confrunta cu aceeasi situatie. Asadar, nu trebuie sa te sfiesti si trebuie sa fii sincer, fara sa apelezi la tot felul de ocolisuri.

Apoi, trebuie sa vezi cumt e descurci pe parcursul sarcinii. Trebuie sa constientizezi faptul ca a fi insarcinata nu inseamna a fi bolnava. Asadar, nu va trebui sa te comporti ca si cum ai ci va trebui sa faci exact aceleasi lucruri ca pana atunci. Nu trebuie sa te tintuiesti la pat pentru ca nu vrei sa obosesti. Sigur ca nu vei face cine stie ce efort fizic insa va trebui sa iti faci un program potrivit puterii tale de munca.

In cazul in care ti se impune sa ridici anumite lucruri, aminteste-i sefului tau ca esti insarcinata si cu siguranta te va scapa.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *