In ziua de astazi masajul erotic inca este un subiect tabuu. Multi nu stiu exact despre ce este vorba iar o mare majoritate dintre ei au incercat aceasta experienta .

La un moment dat trebuie sa recunosti ca te paste curiozitatea.Fie auzi povestiri de la prieteni ,fie reclame si astfel esti tentat sa incerci. In general in saloanele de masaj erotic sunt angajate maseuze ,care iti fac un masaj corporal pe toata suprafata corpului.Orice parte a corpului poate fi atinsa si stimulata pentru a trezi senzatii noi . Muzica lina de pe fundal te face sa intri intr-o lume aparte si te ajuta sa te relaxezi .Pentru ca un masaj erotic sa fie perfect se recomanda o incapere linistita,curata , cu un miros placut de lumanarele .Cand intri intr-un salon de masaj erotic stresul si problemele trebuie lasate la usa .Nu exista o parte a corpului care trebuie exploatata prima ,se poate incepe de oriunde.

Maseuza foloseste uleiuri si balsamuri care sa te linisteasca si sa iti ofere o placere maxima . Este important ce fel de persoana iti face masajul de aceea la inceput iti alegi tu maseuza pe care o doresti . Poate pe tine te excita un anume tip de fata si de accea e important sa o alegi pe aceea care crezi ca iti v-a oferi placerea dorita . Masajul necesita atentie sporita la fiecare gest pentru a nu fi create neplaceri.

Masajul erotic are mai multe functii benefice organismului. Sporeste fertilitatea, relaxează muschii, îmbunatateste activitatea cardiaca si detoxifiaza organismul, prin presopunctura unor noduri.De asemenea masajul erotic ajuta barbatii sa lase in urma problemele legate de ejaculare prematura.Altii, pot alege acest tip de masaj ca preludiu pentru cresterea nivelului de excitare.

Multi confunda masajul erotic cu sexul acest lucru fiind total gresit . Masajul erotic te poate ajuta sa iti rezolvi anumite probleme dar si sa iti satisfaci anumite curiozitati . Daca ai avut o asemenea experienta o poti pune in practica si cu iubita/iubitul acasa.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *