Cu siguranta fiecare dintre noi isi aminteste de prima oara cand ne-am indragostit si nu sitam daca sa le martusim sau nu parintilor acest lucru, Ei bine, prin aceste situatii trebuie sa ne gandim ca si copii nostri trec si nu stiu daca sa va spuna sau nu ceva. De fapt, totul depinde de legatura pe care o aveti cu copilul vostru, daca sunteti un parinte sever care i-ai interzice acest lucru, asa cum crede el sau daca il veti intelege si ii veti da poate ca cele mai bune sfaturi.

Totul conteaza si variaza in functie de legatura pe care ai creat-o cu copilul vostru. Daca sunteti prieteni cu siguranta atunci cand va simti un sentiment mai puternic veti fi prima persoana care afla acest lucru. Asadar, iata care sunt principalele lucruri de care trebuie sa tii cont daca vrei sa ai o legatura speciala cu copilul tau:

In primul rand, trebuie sa stii sa comunici. Daca vei comunica cu copilul tau va fi foarte usor sa reusesti sa te apropii de el. Trebuie sa inveti care sunt lucrurile care il sensibilieaza pentru a fi mai aproape de el, Apoi, trebuie sa pui in practica acea tehnica a “santalizarii” insa acest lucru trebuie sa fie cat se poate de subtil. Trebuie sa stii sa intri pe sub pielea copilului chiar daca ti-ai dori ca el sa vina sa iti spuna singur ce are pe suflet.

Tonalitatea si mimica este un alt criteriu dupa care copilul se ghideaza atunci cand iti spune sau nu un secret. Este important sa ii arati ca poate avea incredere in tine daca iti doresti sa te apropii de el. Apoi, mai este important sa stii sa vorbesti si sa nu folosesti cuvinte prea saracacioase atunci cand copilul iti marturiseste ceva.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *