In ziua de astazi, exista foarte multe lucruri care se intampl;a sio care ne dezamagesc. Oamenii sunt foarte dezamagiti deoarece considera ca nu isi mai gasesc nici macar sufletul pereche, ca sa nu mai spunem nimic despre prieteni adevarati.

Observam din ce in ce mai multa lume care se despart. Cuplurile pe care le vedeam cele mai sigure si mai sudate, se despart iar motivul pare sa fie de cele mai multe infidelitatea. Exista anumite cupluri care se cearta sau se hotarasc sa se desparta din cauza faptului ca a aparut o alta persoana.

De asemenea, tin sa accentuez faptul ca cele mai multe persoane car einsala sunt barbatii insa sigur ca exista destul de multe femei care fac acelasi lucru.

Dupa ce te-ai casatorit nu mai poti sa te gandesti deja la divort insa nu stii cum sa treci peste faptul ca partenerul tau iti este infidel. Ce trebuie sa faci?

De foarte multe ori anumiti barbati infideli se folosesc de o anumita gandire pentru a reprezenta o anumita parte pozitiva a personalitatii lor  chiar si dupa ce s-au casatorit si isi fac deja o familie. Sigur ca nu este placut sa afli ca sotul tau este infidel mai ales dupa ce ai cativa copii cu el insa nu ai de ales. Asadar, ce poti sa faci?

Elementele care pot mentine sentimentul de iubire sunt diferite pe parcursul timpului, permanent putand interveni unele noi, simultan cu disparitia altora mai vechi.

Pe parcursul relatiei, sentimentul se poate modifica, in general in sens negativ si mai rar in sensul accentuarii. Acesta nu mai necesita acelasi fundament, ca la inceput. Anii trec, viata isi pune amprenta asupra ta si a lui dar mai ales asupra relatiei.

Daca nu vrei sa te desparti tine cont de aceste sfaturi pentru ca mariajul tau sa reziste si vorbeste cat mai mult cu partenerul.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *