Se aproprie vara si cu siguranta femeile abia asteapta sa isi etaleze corpul la plaja. De aceea este important sa stii sa iti alegi costumul de baie potrivit , mai ales daca vrei ca barbatii sa intoarca capul dupa tine.

Costumul de baie trebuie sa fie confortabil , sa iti ascunda imperfectiunile dar si sa iti puna in evidenta punctele forte. Cu siguranata exista un costum de baie potrivit pentru fiecare dintre noi indiferent de talie.

Trebuie sa tii cont ca alegerea unui costum perfect dureaza asa ca inarmeaza-te cu rabdare si fugi la shopping. Este esential sa iti cunosti forma corpului si sa stii ce parte vrei sa pui mai mult in evidenta. Si trebuie sa te simti tu bine in costum asta e cel mai important.

Daca ai sanii mici nu trebuie sa fii complexata ci poti apela la un sutien cu burete sau cu push-up acest lucru te ajuta sa iti acoperi imperfectiunea.

Daca ai sanii prea mari poti alege un sutien cu bretele mai late decat cele obisnuite deoarece mentin greutatea sanilor. De preferat este sa alegeti sutiene cu bretele care se regleaza pentru a-ti aranja lungimea necesara.

Daca ai umerii lati atunci alege un costum cu bretele foarte subtiri. Iar daca esti mai deschisa la piele alge nunate mai inchise precum albastru, negru. La fel si daca ai pielea mai inchisa , alege culori deschise alb ,galben.

Daca ai soldurile prea proeminente este de preferat sa alegi un costum intreg de culoare inchisa. Si femeile cu burtica pot alege un costum intreg sau chilot de tipul “body control ” deoarece materialele miscoreaza abdomenul.

Daca ai fundul plat este de preferat sa alegi un slip decorat sau cu multe aplicatii voluminoase in acea zona.

Pentru fiecare femeie exista costumul perfect , asa ca daca nu l-ai gasit din prima nu ezita sa il cauti .

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *