Mainile unei fmeei sunt fara indoiala cartea de vizita a acesteia. ne dam seama de foarte multe lucruri, de stilul de viata si de cat de mult se ingrijeste sau nu, dupa ce ii vedem mana femeii.

Se simte deja ca este destul de frig si ca fara incepe sa se raceasca in mod semnificativ. Stim cu totii ca nu doar parul ci si pielea este foarte sensibila la factorii externi nefavorabili.

In sezonul rece trebuie sa acordam o prioritate mai mare ingrijii pielii daca ne dorim ca aceasta sa fie cat mai frumoasa si sa arate cat mai bine. Iata cateva reguli care te vor ajuta sa iti mentii frumusetea pielii chiar si atunci cand este frig:

Nu folosi detergenti

Probabil ca ai mai auzit pana acum ca detergentii nu fac nimic altceva decat sa afecteze foarte mult pielea. De regula, ei usuca foarte mult pielea si o afecteaza. Detergentii nu fac decat sa indeparteze grasimea ceea ce va indeparta si luciul sau stratul de grasime natural care are rolul de a mentine catifelata si fina pielea de pe maini.

Sterge-te pe maini

Acum nu va trebui sa lasi apa sa se usuce de la sine deoarece iti va afecta destul de mult frumusetea pielii. Dupa ce te speli pe maini si iesi afara unde este frig nu uita niciodata sa sa te stergi bine pe maini deoarece frigul va duce la uscarea si la craparea pielii.

Usuca-te pe maini

Poti sa folosesti uscatorul de maini chiar si dupa ce te-ai stres cu servetele. Astfel te vei usca complet pe maini si nu te vei predispune craparii pielii.

Detergent delicat

De asemenea, daca iti doresti sa ai mainile frumoase si ingrijite trebuie sa folosesti un detergent cat mai delicat si mai fin. Alege sapunuri care nu indeparteaza stratul  natural de grasime al mainilor.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *