cerere transfer
cerere transfer

Cauti un transfer de job pentru a creste in cariera? Vrei sa te muti din motive personale? Va trebui sa redactezi o cerere de transfer, in articolul urmator vei afla cum.

Cererea de transfer poate fi datorata relocarii sau poate fi o cerere de transfer pe noua pozitie care s-a eliberat in cadrul companiei. Motivele personale precum timpul si constrangerile locatiei pot fi alte cauze. Un transfer de job trebuie insotit de o cerere de transfer adresata angajatorului, in care trebuie sa fie specificate clar motivele.

Daca cererea de transfer se face ca raspuns la eliberarea unui post in aceeasi companie, trebuie mentionat acest scop in continut. Trebuie sa si argumentezi solicitarea, trebuie sa ai motive convingatoare, sa iti scoti in evidenta atuurile pentru a-l convinge pe angajator ca esti persoana cea mai potrivita pentru aceasta alegere. Mentioneaza experienta acumulata, expertiza, realizarile tale si orice alt lucru te-ar putea avantaja.

Un alt caz este necesitatea de a te muta cu tot cu familie intr-o alta parte a tarii sau chiar in alta tara. Daca stii ca firma la care lucrezi are si filiale regionale sau externe, vei face o cerere de transfer al jobului pentru orasul in care vei ajunge sa te muti. Specifica din nou exact motivul relocarii si mai important trebuie sa faci cunoscuta angajatorului nevoia ta de a lucra in companie. Redacteaza in cerere faptul ca nu vrei sa intrerupi raporturile de munca, ci ca ar fi foarte convenabil sa primesti o relocare a jobului la noua ta destinatie.

Oricare ar fi cazul, profesional sau personal, motivul trebuie redat clar si precis. Nu uita sa mentionezi si cateva cuvinte de apreciere pentru companie. Mentioneaza cum te-a ajutat serviciul in cadrul companiei sa iti formezi cariera si mentine transparenta in interactiunea cu angajatorul.

Daca ti se aproba transferul inseamna ca va trebui sa fii inlocuit de cineva. Compania trebuie sa caute un candidat potrivit pentru postul de pe care vei pleca, fie ca va fi ales din exterior, fie din cadru intern. Trebuie gasita exact persoana potrivita si acest lucru poate lua timp, asa ca inarmeaza-te cu rabdare. Poti oferi chiar tu solutii si recomandari din cadrul firmei, nominalizand unul sau mai multi candidati care ar putea sa te inlocuiasca.

Transferul inseamna mult pentru tine. Iti va aduce confort si in familie si schimbarea va fi numai in bine, asadar trebuie sa redactezi o cerere de transfer buna pentru ca firma sa stie ca va continua sa beneficieze de serviciile tale.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *