Oamenii populari sunt deschisi la minte

Mult prea multi oameni cred ca tot ceea ce fac este in regula si ca viziunile lor legate de politica, viata si de munca sunt cele corecte, intotdeauna. Acum, persoanele populare sunt total diferite in ceea ce priveste deschiderea lor la idei noi, la diferite modalitati de a rezolva o problema si de asemenea au un mod de a gandi foarte curios atunci cand vine vorba despre noi experiente si abordari ale anumitor fapte.

Oamenii populari sunt capabili sa invete din greseli

“Este ok sa te bucuri de succes, insa este si mai important sa fii atent la lectiile pe care ti le ofera esecul.” -Bill Gates

Persoanele populare stiu ca esecul este o parte din viata. Ceea ce ii scoate in evidenta este faptul ca acestia sunt capabili sa invete o lectie din intamplarile care au mers prost si sa treaca mai departe cu incredere. Niciodata nu se invinovatesc de ceva anume sau nu-si poarta pica.

Oamenii populari sunt fericiti si calmi

Cu totii cautam fericirea. Acesti oameni interesanti sunt de obicei impliniti in ceea ce priveste munca si relatiile in care sunt implicati, si acest lucru atrage alti oameni ca un magnet. Este ca si cum ar avea o aura secreta si asta valoreaza foarte mult.

Oamenii populari spun clar si raspicat ceea ce au de spus

Acesti oameni apreciati de cei din jur sunt niste comunicatori foarte buni. Fie ca asta a survenit in urma faptului ca s-au nascut cu asemenea competente sau a fost mai degraba ceva invatat de-a lungul timpului, nu este sigur. Ceea ce iese in evidenta este modalitatea prin care vorbesc si cat de prietenos este tonul lor. Niciodata nu murmura, striga, bolborosesc sau mormaie ceva, ci mereu au o exprimare si un ton foarte adecvat stilului de conversatie.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *