Filecoin sau FIL este o criptomoneda si o platforma de tip blockchain specializata in stocarea si distributia descentralizata a datelor. Aceasta a fost creata pentru a oferi o alternativa descentralizata la acele servicii de stocare in cloud traditionale. Are ca scop crearea unei piete globale descentralizata de stocare si distributie a datelor care sa permita utilizatorilor sa impartaseasca si sa stocheze date intr-un mod sigur si descentralizat. 

Aceasta criptomoneda a atras atentia in mod special din partea dezvoltatorilor care cauta o solutie de stocare descentralizata si sigura. A fost utilizata pentru o varietate de aplicatii, inclusiv stocarea unor date sensibile, backup-uri si distributia de continut.  

Cum poti investi in FIL? 

Poti sa incepi prin alegerea unei platforme potrivite pentru tranzactionare. Sunt multe astfel de site-uri care te ajuta sa investesti dar una din ele mai populara publicului este eToro. Aceasta reuneste o comunitate impresionanta de investitori, cu un total de 25 de milioane si peste 30 de milioane de utilizatori. Este o platforma care iti ofera acces la informatii despre 3000 de active financiare, printre care actiuni, criptomonede si multe altele. Daca vrei sa te inregistrezi pe acest site afla ca procesul nu dureaza mai mult de cateva minute. 

 

Cum sa investesti in Filecoin? In trei pasi simpli! 

 

  1. In primul rand trebuie sa creezi un cont. 

Iti alegi un nume de utilizator si stabilesti o parola. 

 

  1. Faci o depunere

Alegi suma dorita de tine, iar procesul este unul simplu, asta dupa ce iti creezi un cont. In acel cont vei gasi afisate toate optiunile disponibile. 

 

  1. Acum poti cumpara FIL simplu si usor, in trei minute! 

 

Ce avantaje ai prin intermediul eToro?

Intai de toate nu exista taxe ascunse sau comisioane. Comisionul este zero atunci cand doresti sa faci anumite schimbari sau tranzactii. Afla ca poti testa platforma si fara sa investesti o suma de bani in mod direct. Iti faci un cont cu rol demonstrativ in cadrul caruia poti sa vezi mai multe detalii. Piata reala iti este afisata in timp real, ai acces la date reale si clare dar fara sa faci vreo tranzactie.   

Poti sa afli si sa inveti mai multe accesand platforma eToro. Ai la dispozitie informatii pe larg si poti sa afli cum stau lucrurile pe aceasta platforma. Te inscrii simplu si rapid. Este gratuit si tu poti afla mai multe despre acest domeniu. Este unul vast si tu il poti descoperi avand rabdare si fiind curios. 

Ca pe final 

Daca intr-adevar vrei sa investesti in aceasta criptomoneda o poti face prin intermediul platformei eToro. Vei putea sa faci primul pas spre accesarea acestei platforme fara sa te lovesti de anumite probleme. Poti invata prin intermediul academiei eToro si sa devii cel mai bun. Vei invata si vei putea pune in practica tot ce ai invatat.

Ajungi la rezultatele propuse si poti ajunge sa fii un specialist in domeniu. Conteaza pe eToro si vei avea parte de un proces simplu! 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *