Femeile ce sunt singure si le place sa fie singure au motive pentru care prefera acest lucru. Este mult mai reconfortant si multumitor ideea de singuratate pe cont propriu decat ideea de singuratate in doi, in primul rand.

Aceste femei multumite de viata si de starea lor civila prefera sa stea in casa de multe ori, in loc sa iasa pe afara cu prietenii sau sa trebuiasca sa mearga la o petrecere la care nu au chef sa mearga in momentul de fata. Si faptul ca nu este nimeni acolo care sa le enerveze si sa le spuna ce ar trebui sa faca mai degraba este ideal pentru ele.

Aceste femei independente si constiente de situatia lor, care de altfel pentru ele este foarte satisfacatoare cateodata, se intampla sa fie in acest fel pentru ca nu vor sa cunoasca familiile celor cu care ar iesi, celor care le-ar putea fi parteneri de viata. Nu este vorba ca nu ar face fata situatie, insa pur si simplu nu vor sa se lege la cap fara sa le doara.

In mod sigur si cert, aceste femei singure din dorinta proprie nu vor ca potentialii lor iubiti sa le intalneasca si sa le cunoasca familiile. Asta nu pentru ca nu ar putea face si acest lucru si pentru ca ar crede ca nu te-ai descurca in cele din urma, insa familiile acestora sunt la fel de “nebune” ca si ele si asta ar reprezenta un motiv in plus pentru care ar putea fi din nou descurajate de ideea unui partener.

Acest tip de femei nu poate nici macar sa se gandeasca la ceea ce vor de la ele, pentru ele si mai ales legat de ceea ce vor sa manance la pranz, daramite sa mai si incerce sa ghiceasca dorintele altora, care de cele mai multe ori sunt mult mai mari si mai ciudate decat ale lor.

O intalnire cu o alta persoana suna in capul lor ca o scuza suficienta pentru a fi singure cu ele. Aceste intalniri ar constitui pentru ele un fel de experiente care le face sa aprecieze faptul ca sunt singure in momentul de fata.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *