ofiter credite
ofiter credite

Munca intr-o institutie finaciara este de cele mai multe ori grea si presupune mai multa activitate intelectuala decat fizica, dar statutul pe care ti-l ofera nu se compara cu alte locuri de munca, incat si remuneratia este una pe masura.

Pentru a incepe o cariera in domeniul financiar este necesar sa detii o diploma cu studii medii in economie, iar o diploma de licenta in domeniul bancar, financiar sau economic este si mai buna. Impreuna cu abilitatile si capacitatile de a lucra cu fluxul de numerar, o cariera in domeniul bancar implica mai multe responsabilitati de analiza a fluxului de numerar si de analiza a credibilitatii si bonitatii clientului.

Pentru a deveni ofiter de imprumut este necesar sa obtii putina experienta intr-o banca ca si casier, pentru ca lucrul cu diferitele mijloace de incasare si plata iti vor conferi un plus de valoare si un plus de tenacitate cand vine vorba de calcule si de valori.  Chiar si experienta ca agent de vanzari sau ca ofiter clienti te poate ajuta, pentru ca vei dobandi mai multe informatii utile ce te vor ajuta sa progresezi din punct de vedere al capacitatilor de relationare si socializare.

Cu timpul opteaza pentru acele cursuri de perfectionare specifice creditorilor financiari, de credit ipotecar sau de ofiter de imprumut comercial, incat vei intelege valoarea si importanta creditelor de consum pentru persoanele fizice. Fata de un ofiter auto sau de asigurari, un ofiter de credite sau de imprumut poate superviza intregul demers al cererilor de imprumut de capital fie din cadrul institutiei fie de acasa.

Ca si ofiter de credite vei invata ca un credit ipotecar este facut pentru a achizitiona o casa sau un alt timp de bun imobiliar, putand fi un credit refinatabil pe o perioada mai mare de timp, iar un credit comercial este adesea acordat pentru dezvoltarea unei firme.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *