Marele Canion, Arizona, USA

Format in mii si mii de ani, cioplit de Raul Colorado, Marele Canion este o priveliste de vazut, o priveliste pe care nimeni nu poate spune ca stie cum e, decat daca merge acolo. Peretii din roca masiva se extind peste 200 de mile.

Antelope Canyon, Arizona, USA

Canionul Antilopelor din Arizona este format dintr-o serie pictoresca de crevase care ai putea crede ca sunt doar niste fotografii pana ce nu le verifici singur. Felul in care apa a sapat crevasele cu milioane de ani in urma, legat de maniera in care lumina cade pe fiecare perete al canionului, face ca rocile sa para a avea diferite culori, creand o imagine  care iti ia vederea.

Insula Pastelui, Rapa Nui, Chile

Ca si in cazul Stonehenge, nimeni nu stie povestea din spatele celor 887 statui din Insulei Pastelui. Chiar si asa, acestea ofera vizitatorilor o mare priveliste minunata. Mai mult de atat, calatorii se pot bucura de alte optiuni de aventura care li se ofera pe Insula Pastelui, cum ar fi excursiile si scufundarile.

Reed Flute Caves, China

Astazi, Pesterile Reed Flute sunt evidentiate de luminite multicolore, transformand sistemul de pesteri lungi de 240 de metri intr-o experienta cu adevarat uimitoare. Ca una dintre cele mai populare atractii turistice din China, de peste 1,200 de ani, se merita o vizita acolo pentru a vedea aceste stalactite incredibile, acele stlagmite si formatiile de piloni formati in mod natural.

Marele Zid Chinezesc, China

Acest zild masiv, facut de mana omului se intinde pe o suprafata de mii de mile lungime. Nu numai ca structura minunata a acestuia lasa pe multi vizitatori cu gura cascata, datorita faptului ca a fost facuta de mana omului, insa se afla si cocotata pe creasta unui munte ce ofera privelisti impresionante si magnifice ale zonei.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *