designer masculindesigner masculin

Cei mai multi dintre designerii vestimentari masculini din aceasta lume a modei de pretutindeni sunt niste adevarate repere de stil pentru noi toti, muritorii, atat femei, cat si barbati.

Insa, in ceea ce priveste stilul masculin dupa care te poti inspira de la aceste genii ale modei din lume nu avem nimic rau de spus, ba numai de bine si ne dorim chiar ca toti barbatii sa inceapa sa aiba un pic mai mult gust la haine si sa capete o atitudine mult mai indreptata asupra felului in care arata pentru a vedea numai modele de “Asa Da!” pe strazi, in ceea ce priveste moda strazii.

Yohjy Yamamoto, de exemplu, este un designer vestimentar masculin foarte celebru si foarte apreciat pentru stilul sau inconfundabil si putin mai avangardist decat al altor designeri vestimentari sau alti barbati celebri din lume.

Barbita lui si parul lasat in vant sau ascunse cu eleganta sub o palarie care il reprezinta merg mana in mana cu un costum negru format din pantaloni mai largi si fara dunga, eventual cu buzunare mari si cu un sacou cu nasturi petrecut.

Giorgio Armani este de asemenea si el un mare reper de stil in lumea fashion-ului si a modei masculine, dar nu numai. Pe langa faptul ca arata atat de bine la varsta sa si este atat de bine imbracat, fiind un reper de stil pentru toti barbatii cu minte de oriunde din lume, acest designer de succes detine si recordul pentru statutul de cel mai bogat designer vestimentar din lume.

Ralph Lauren are un stil vestimentar inconfundabil in sine si stie atat de bine sa se prezinte in fata celoralti incat poate isca admiratie si rumori de fiecare data cand se afla in mijlocul unei multimi. Designerul vestimentar american este foarte apreciat pentru gusturile sale vestimentare, pentru pasiunea sa pentru moda, dar si pentru faptul ca a dezvoltat un adevarat imperiu in domeniul modei.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *