Cu totii am fost invatati de mici ca fructele si legumele sunt cele mai bune ajutoare ale noastre referitor la sanatate si la tratamentele naturiste. Nu toata lumea a fost invatata totusi cu acestea, pentru ca poate nu au existat bani suficienti pentru a fi cumparate, deoarece se cunoaste faptul ca pretul unor asemenea alimente proaspete si naturale este ridicat.

Insa, acum, ar fi bine sa deresezi situatia si sa incepi sa te obisnuiesti si sa inveti si pe altii referitor la beneficiile lor, pentru ca se merita sa profiti de aceste roade ale naturii care iti ofera doar avantaje.

Afinele sunt bune pentru reducerea inflamatiilor

Afinele sunt niste fructe foarte potrivite de a fi consumate in mod natural, proaspete(desi se gasesc mai greu), dar mai ales in prajituri si tarte de fructe, dar si torturi racoroase.

S-a demonstra faptul ca aceste fructe albastru-movii sunt bune in reducerea si tratarea inflamatiilor, dar de asemenea cresc si nivelul de celule bune din corp, un tip de celule de sange alb care joaca un rol vital in imunitatea noastra. Atunci cand nu ai la dispozitie asemenea frucrte proaspete, cauta in magazine si in piete astfel de afine la punga uscate si confiate.

Ciresele sunt bune impotriva durerilor si te pot ajuta sa-ti redobandesti puterea

Cercetatorii au aflat ca sucul de cirese are un efect semnificativ in reducerea durerilor de orice fel. Mai mult de atat, ciresele consumate in mod natural si proaspete te pot ajuta mereu sa-ti redobandesti fortele pierdute si sa te bucuri de energie mai mare si forta.

Pacat totusi de faptul ca aceste fructe se regasesc doar vara tarziu proaspete, pe tarabe sau in livezi, insa oricand exista alternativa cireselor confiate sau congelate, care binenteles ca nu sunt la fel, dar macar constituie aceleasi beneficii pentru organism.

Somon pentru dezvoltarea masei musculare

Acest tip de peste bogat in acizi grasi de omega 3 este legat de o lista intreaga de beneficii, de la combaterea bolilor de inima si pana la un anumit tip de diabet.Insa, de asemenea, s-au facut cercetari si sa- demonstrat si ca ajuta la dezvoltarea masei musculare. Include in mesele tale saptamanale si somon, cel putin de doua ori pe saptamana, sau incearca fileul de somon, pentru o masa la pachet.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *