dispozitive inteligente sport
dispozitive inteligente sport

Sportul a fost considerat mereu o activitate destul de stresanta si de epuizanta, dar si destul de greu de pus in aplicare si de obositoare. Insa rezultatele din urma practicarii unui asemenea sport sunt dintre cele mai bune si sunt foarte satisfacatoare, daca si activitatea fizica in sine intreprinsa este la fel de antrenanta si de sustinuta.

O serie de gadgeturi, de dispozitive inteligente si de aplicatii pe telefon ne stau in ziua de azi la dispozitie si asteapta sa ne folosim de ele pentru a ne face viata mai sanatoasa, mai usoara, mai putin stresanta si mai activa.

Workout Trainer

Printre aceste dispozitive inteligente se numara si aplicatia pentru smartphone Workout Trainer, care poate fi regasita in magazinele online ale fiecarui telefon inteligent in parte, in sectiunea Sport.

Aceasta aplicatie numai buna pentru cei pasionati de sport si pentru cei care vor sa slabeasca este mai mult un fel de antrenor personal care poate fi luat dupa tine oriunde si nici nu necesita o plata in bani.

In cadrul acestei aplicatii vei gasi o serie de diferite exercitii fizice pentru fiecare parte a corpului tau ce vrei a fi lucrata si clipuri video, dar si instructiuni pentru realizarea lor ca la carte.

Incaltaminte sport profi

Exista un tip de pantofi sport care nu numai ca sunt perfecti pentru antrenamentele de tot felul, de la alergare si pana la practicarea de sporturi in sala de fitness, dar de asemenea sunt flexibili si foarte mobili, reusind a constitui un accesoriu minunat pentru sportivii de pretutindeni.

Sticla de apa speciala

Exista de asemenea si o sticla de apa foarte inteligenta si speciala, de care nu te vei mai desparti de acum incolo. Aceasta sticla Bobble dispune de un filtru in interiorul ei care iti mentine apa curata si fara impuritati, asta mai ales pentru cei care se plang de calitatea apei in general. Este de asemenea si foarte practica si acel filtru rezista foarte mult timp, necesitand a fi schimbat abia dupa ce ai umplut sticla cu apa a 300-a oara.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *