Toata lumea calatoreste odata si odata in afara tarii de origine, asadar pentru a ne putea bucura de o vacanta sau o iesire placuta si fara probleme, fiecare turist ar trebui sa ia in seama urmatoarele situatii problematice pe care le pot crea localnicii tocmai pentru a-i usura de bani si de alte lucruri de valoare.

Hotelul inchis

Soferul tau de taxi(care este de asemenea implicat in aceasta escrocherie) te va convinge ca hotelul tau este inchis pentru renovare, insa iti va spune ca stie el un loc unde ai putea sta. Acest hotel va avea niste preturi super exagerate, si va fi amplasat intr-o locatie groaznica.

Au existat si exista cazuri de asemenea hoteluri unde acestea au copiat numele altor hoteluri reale si populare astfel incat turistii sa isi dea seama ca au ajuns intr-un loc bun, si ca pozele de pe site erau cele neadevarate. Asta se poate intampla in toata Europa.

Apelul fals de la receptie

Un hot de identitate va suna in camera hotelului in care stai pretinzand a fi de la receptie. Acesta va pretinde ca exista o problema si iti va cere sa ii confirmi detaliile cardului tau de credit. Acesta te va suna in toiul noptii pentru a face mai putin probabila o eventuala ascensiune jos la receptie pentru a face acest lucru mai degraba. Asta ti se poate intampla in toata lumea.

Meniul fals la pachet

Artistii escroci vor strecura pe sub usa camerei tale de hotel false meniuri de mancare de comandat, in speranta ca vei comanda de la ei atunci cand nu vei vrea sa iesi in oras. Insa nu vei primi nicio mancare, ci doar o declaratie infricosatoare de la banca odata ce iti vor fi folosit cardul de credit pentru a-si face propria copie. Asta ti se poate intampla in Stetele Unite ale Americii.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *