Se intampla deseori ca femeile sa isi doreasca foarte mult sa ramana insarcinate insa acest lucru sa nu se intample atunci cand isi doresc. Stim cu totii ca toate aceste lucruri pornesc de la fertilitate si  la perioada ei.

Femeile se documenteaza foarte mult despre sarcina, despre perioada fertila, mai ales atunci cand isi doresc sa ramana insarcinate iar rezultatul pare ca intarzie sa apara. Sunt convinsa ca va doriti sa aflati cat mai multe lucruri despre perioada fertila si despre sarcina asa ca va recomand sa cititi urmaoarele informatii:

Am auzit deseori despre femei care considera ca daca isi doresc sa ramana insarcinate, trebuie sa faca cat mai multe eforturi. Ei bine, acest lucru nu este adevarat nicicum ci totul are legatura cu perioada fertila. Sarcina nu este un post de munca pe care il vanezi asa ca nu vei reusi sa ramai insarcinata atunci cand iti doresti tu.

De asemenea, trebuie sa stiti ca pipulele conserva fertilitatea si va pregatesc organismul pentru momentul in care va decideti sa ramaneti insarcinata. Asa ca daca pana acum ati auzit ca nu veti mai putea face copii daca luati pilule contraceptive, trebuie sa aflati ca acest lucru nu este adevarat, ba dimpotriva. Ganditi-va ca ele sunt prescrise  de catre medici pentru anumite reglari sau sangerari abundente.

Apoi, trebuie sa stiti ca femeile chiar daca au trecut de pragul de 40 de ani pot face copii. Aici, totul depinde de perioada de menopauza care nu apare in genere la varsta de 40 de ani. Asadar, daca este sanatoasa o femeie poate sa ramana insarcinata chiar daca a trecut de varsta de 40 de ani. Sigur ca sansele nu vor fi la fel ca cele de la 20 de ani insa vor avea aproximativ 10% de a ramane insarcinte.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *