Posted on: June 10, 2014 Posted by: admin Comments: 0

Vara este aproape si presupun ca toata lumea este la fel de entuziasmata ca si mine in legatura cu faptul ca va merge la plaja, la mare. A-ti lua o vacanta si a avea parte de un pic de distractie poate face minuni pentru nivelul de stres, ne poate mentine vigurosi si ne permite sa ne incarcam bateriile.

Daca deja ti-ai ales destinatia de vacanta, este si cazul sa te gandesti la ceea ce vei lua cu tine acolo. In cele ce urmeaza voi enumera o lista de gadgeturi distractive care iti pot face vacanta un pic mai buna, si te si pot informa in legatura cu ceva activitati extra la care sa participi.

Monitor UV-Sanatatea mai intai de toate

A-ti petrece o zi intreaga sub razele fierbinti ale soarelui este grozav, insa este de asemenea si foarte periculos pentru sanatatea ta. A avea cu tine un Monitor UV care sa iti spuna mereu cand ai nevoie de protectie ar trebui sa constituie o prioritate.

Masca de scufundari cu camera video incorporata-Amintiri subacvatice memorabile

Scufundarile sunt foarte distractive, si cateodata nici cuvintele nu pot descrie in mod adecvat experienta in sine. Ai putea vorbi ore intregi despre asta si tot nu ai putea fi capabil sa explici cum te-ai simtit in timpul scufundarilor, insa o camera video poate face asta in locul tau.

Masca pentru scufundari cu lanterna-Scunfundarile pe timp de noapte vor fi mult mai speciale

Majoritatea oamenilor adora scufundarile in timpul zilei, dar ce sa mai spunem despre aceasta activitate efectuata pe timpul noptii. Ar putea deveni cam periculoasa, insa daca iti procuri acest gadget, vei fi liber sa te bucuri de magia noptilor petrecute in mare.

Cititor de carti electronic-Ia-ti biblioteca cu tine la plaja

Aceasta este o activitate obisnuita la plaja. In unele situatii, poate fi o problema cu alegerea unei carti de care sa te poti bucura mai apoi in timp ce te relaxezi pe plaja. Avand o asemenea solutie insa te poate ajuta sa-ti iei cu tine intreaga biblioteca si sa iti cumperi si carti noi pe loc, fara a te mai deplasa undeva anume.

Leave a Comment