Posted on: July 23, 2014 Posted by: admin Comments: 0

Daca ai pur si simplu chef sa citesti vreo carte si ai si un autor preferat, atunci fa o cautare pe Google dupa cartile scrise de catre autorul respectiv, apoi apuca-te si citeste ce ti se pare fain de acolo, sau intra direct pe net si citeste online sau asculta povestea in varianta audio. De asemenea, Google iti va verifica zborurile pe care le ai de facut, si va afla pentru tine daca avionul tau are intarziere, daca s-a decalat ora de plecare sau daca zbotul s-a anulat.

Daca vei vrea sa afli ora exacta pentru cand rasare sau apune soarele, trebuie doar sa faci o cautare dupa respectiva faza a soarelui urmata apoi de orasul pentru care vrei sa afli aceste lucruri iar Google iti va afisa imediat ora exacta.

In cazul in care vrei sa afli orice fel de informatie ce este deschisa publicului, informatie referitoare la o anumita companie sau o anumita persoana poti scrie ce vrei sa afli pe Google si acesta va face tot posibilul sa te ajute si sa iti lamureasca aceste aspecte arzatoare pentru tine. Nu este Interpolul sau alt tip de serviciu de informatii insa Google iti va afisa in mare tot ce se cunoaste despre respectivul domeniu.

O smecherie foarte tare pe care o poate face Google este ca se poate rostogoli daca ii comanzi acest lucru. Doar trebuie sa scrii “Do a barrel roll” si Google isi va intoarce pagina dintr-o parte in alta si se va rasuci cu totul pana va reveni in pozitia normala. Ori il poti face doar sa se incline putin tot pentru amuzamentul tau daca vei scrie “tilt” in bara de cautare. Pagina de Google se va inclina putin, dar doar putin, incat poate nici nu-ti vei da seama atunci cand va face asta, mai apoi revenind la pozitia initiala.

Leave a Comment