In fiecare zi facem greseli si poate ca pe unele le cosntientizam in timp ce altele nu sunt constientizate. Se intampla de foarte multe ori ca unele femei sa faca diferite greseli pentru relatia lor si sa nu realizeze care sunt lucrurile care le fac sanu aiba relatii de durata, seiroase si frumoase.

Exista o sumedenie de femei care se intreaba care ar putea fi motivul pentru care nu reusesc sa aiba o relatie stabila, serioasa. Ei bine, se pare ca motivul ar fi exact comportamentul acestor femei. Unde gresesc ele? In continuare, veti afla care este motivul pentru care nu reusiti sa aveti o relatie frumoasa, stabila:

In primul rand, as vrea sa incep cu greseala pe care o fac unele femei crezand ca sunt dependente de cineva. In momentul in care au o relatie stabila, unele femei tind sa dispere si sa creada ca sunt pur si simplu dependente de aceasta persoana. Aceasta este una dintre cele mai mari greseli pe care o poate face o femeie. In cazul in care va aratati a fi dependenta d eo persoana, cu siguranta sentimentele celuilalt nu vor putea sa infloreasca. Niciun barbat, sau mai bine spus, nicio persoana nu isi doreste sa aiba langa ea o persoana disperata, dependenta.

Apoi o alta greseala a femeilor este aceea de a-si bate partenerul foarte mult la cap. Exista anumite lucruri pe care barbatii nu le pot face pur si simplu. In acest caz, nu trebuie sa te superi sau sa iti bati foarte mult partenerul la cap. Barbatii detesta aceste desconsiderari si cicaleli ale femeilor. Este foarte important sa faci astfel incat sa nu iti bati foarte mult partenerul la cap deoarece poti intra in cealalta extrema.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *