stailer

Eficientizarea timpului inseamna foarte mult pentru noi. Timpul nu mai este demult prietenul nostru si trebuie sa ne organizam fiecare zi pentru a ne mai ramane si timp de relaxare. Asteptam weekend-urile pentru a evada din stresul cotidian si pentru scapa de probleme si griji. Insa gospodinele nu pot spune acelasi lucru. Ele nu asteapta atat de mult mult acele zile care ar trebui sa fie pentru odihna. O saptamana intreaga alearga de la job la scoala pentru a-si lua copilul, de la scoala la cumparaturi, iar de acolo acasa pentru a face mancare, curat, teme si asa mai departe. Iar ceea ce nu au terminat in timpul saptamanii va trebui cu siguranta sa termine sambata. Duminica este masa in familie, deci aranjeaza masa, pune mancarea, strange, spala, fa curat, un cerc care nu se mai termina parca niciodata.

Iar atunci cand chiar nu mai pot si isi doresc sa se relaxeze macar 2 ore, incearca sa isi faca o programare la un salon. Posibilitatea de a-si gasi un scaun liber atunci cand ele sunt disponibile este mica. Se conformeaza dupa agenda stilistului, iar de aici incepe o noua alergatura si un nou plan. Ce sa ii spuna sefului pentru a putea pleca mai repede? Cu cat ar trebui sa plece mai devreme de la munca pentru a nu intarzia la programare stiind ca alta nu va mai prinde degraba? Iar daca este trafic, cine va lua copilul de la scoala in cazul in care serviciul va dura mai mult la salon? Intr-un final este la fel de obosita si stresata.

Stailer iti ofera sansa de a alege tu ora programarii, nu stilistul

Stailer este o platforma creata si pentru astfel de femei care nu mai au niciodata timp si pentru ele. Atunci cand vor o ora de relaxare la un salon de beauty, pot accesa Stailer fara  a mai da nici un telefon si se pot programa atunci cand ele doresc si nu stilistul. Practic nu vor mai fi nevoite sa plece mai repede de la munca sau sa astepte 2 saptamani pentru a se relaxa. Vor gasi un loc liber chiar si in aceeasi zi, fara a fi conditionate de nimic. Mai multe detalii vezi si aici.

Stailer este complet gratuit si iti eficientizezi timpul

Stim ca saloanele de beauty sunt considerate de unele femei oaze de relaxare, asadar in unele momente este binevenita o programare. Cu Stailer te poti programa si in weekend daca in timpul saptamanii nu mai ai timp. Gasesti pe platforma o lista intreaga cu saloanele disponibile. Tu trebuie doar sa alegi ora si ziua. Tot aici vei gasi si foarte multe servicii din industria de beauty, gata sa te rasfete.

Platforma este disponibila in 20 de orase si nu are de gand sa se opreasca aici. Asadar, daca esti in cautarea unui un salon de make-up din Suceava sau alt oras, cu Stailer vei gasi unul negresit. Acceseaza platforma pentru a vedea intreaga lista de orase unde este disponibil. Programeaza-te si tu online la un salon din orasul tau. Simplu si eficient.

Date de contact: support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *