Posted on: June 18, 2014 Posted by: admin Comments: 0

Cu rolele

In timp ce a patina pe o pista de patinaj este o metoda traditionala si draguta de intalnire, la ceea ce ma refer eu aici este o intalnire romantica, dar pe role. Lasati-va copii din interior sa va ia locul si petreceti-va o dupa-amiaza frumoasa facand misto unul de miscarile celuilalt si mancand inghetata la cornet.

Nu numai ca va veti petrece o perioada de timp superba bucurandu-va de prezenta celuilalt si razand intruna, insa veti avea si ocazia de a vedea si copii sau adulti cazand pe jos, iar asta va va amuza si mai tare, in special daca acei adulti sunteti chiar voi.

Cu sania

Profitati de vremea de afara si de faptul ca este zapada in abundenta si dati-va cu sania de pe niste dealuri numai bune pentru asa ceva. Ce conteaza ca voi sunteti singurii de acolo cei mai in varsta? Daca nu veti o sanie proprie si nici bani ca sa inchiriati una, puteti improviza intotdeauna sau imprumuta una de la cei din jur. Veti ramane surprinsi de cat de buni pot fi niste saci de gunoi menajer mai rezistenti sau cat de amabili pot fi copiii cateodata.

Expozitii de arta

Stiu ca o asemenea experienta nu este pentru oricine, insa fiti cu bagare de seama. Nu numai ca aceste deschideri de expozitii de arta sunt gratis, insa de obicei acestea vin si cu gustari gratis. Pe langa asta, veti putea vorbi despre toti acei oameni speciali sau mai ciudati de acolo, si de ce nu veti discuta privitor la exponentele in sine.

Degustari de vin

De asemenea, destul de asemanatoare ca ideea de mai sus, si aici este vorba despre lucruri gratis, mai exact de vin gratis, din diverse sortimente si ani chiar. Daca aveti pe cineva care sa va duca mai apoi acasa sau daca aveti de gand ca oricum sa faceti o plimbare pe jos pana acolo, aceasta idee poate fi una deosebita, atractiva si ieftina, mai ales ca veti apuca sa beti vinuri alese in cadrul unui decor de podgorie.

Leave a Comment