Ti-ai gasit un job, lucrezi de ceva timp acolo, insa ai inceput sa realizezi ca de fapt acest job nu este pentru tine, nu iti indeplineste nevoile profesionale, nu te motiveaza suficient  si nici nu ai parte de beneficii materiale suficiente care sa iti acopere chetuielile.

Astea toate aspecte, plus faptul ca nu te intelegi cu colegii si esti intr-un continuu conflict cu seful tau, au pus capac la toate si rabdarea ta acum lasa de dorit, tocmai de aceea vrei sa renunti la tot si sa pleci in alta parte sau pur si simplu sa pleci de tot.

A venit vremea sa-ti dai demisia, insa trebuie sa fii sigura pe tine de acest lucru, mai intai de toate. Exista situatii cand unele situatii renunta la un job, doar pentru ca nu le convenea programul sau altceva, dar care oferea de fapt alte lucruri bune, in favoarea unui job nou.

Ar trebui sa evaluezi bine situatia si sa pui in balanta toate partile bune si pe cele rele, pentru a compara si pentru a realiza care este de fapt cea mai buna solutie. Exista cateva motive suficient de bune pentru care sa vrei sa demisionezi si care ar trebui luate in considerare chiar daca nu intentionezi sa faci acest lucru pe moment.

Daca lucrezi part time si vrei sa lucrezi de acum full-time pe un post anume ar trebui sa fie un motiv bun pentru care sa vrei sa demisionezi. La fel de bine ai putea face asta daca simti nevoia ca nu iti petreci suficient timp cu familia, daca nivelul de stres de la lucru este foarte ridicat si pe langa munca de la birou, iti afecteaza si viata personala.

Daca ai gasit un loc de munca mai bun, care iti poate indeplini toate nevoile sau daca vrei sa continui studiile iar timpul dedicat muncii nu-ti permite, poti demisiona fara a-ti parea rau mai apoi. De asemenea, daca compania la care lucrezi este in prag de faliment ar trebui sa-ti tragi singura un mare semnal de alarma si sa pleci cat mai curand de acolo pentru a-ti cauta altceva de munca.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *