Posted on: September 2, 2014 Posted by: admin Comments: 0
privire stricata

Privirea este unul dintre cele mai importante elemente si simturi pe care un mod le poate detine, dar de asemenea este si un mare atu atunci cand vine vorba despre cucerirea sexului opus. Cum poti atrage pe cineva sau cum poti vedea ceea ce vad altii daca tu nu ai parte de o sanatate buna a ochilor. Tu stii care sunt cele mai rele obiceiuri care iti pot deteriora vederea?

Frecatul la ochi

Acest obicei prost al tau poate duce foarte bine la deteriorarea vederii mai ales daca nu inveti sa te lasi de acest tic cat mai repede posibil. In cazul in care te freci la ochi, stiu ca nu este vorba doar despre un obicei nervos sau altceva, ci este vorba despre faptul ca fie ti-a intrat ceva in ochi, fie atmosfera din jurul tau este prea poluata pentru ca ochii tai sa mai poata face fata.

De aceea, in loc de a te freca incontinuu la ochi, riscand astfel sa-ti pierzi si vederea si genele, mai bine ai folosi un servetel umed sa stergi surplusul de machiaj sau de praf din zona ochilor sau daca nu sa incerci sa clipesti mai des pentru ca ceea ce te deranjeaza sa iasa si sa scapi de acea senzatie neplacuta.

Lentilele de contact

Din cauza faptului ca porti lentile de contact pe care mai mult de atat nici nu le cureti adecvat si nici nu le schimbi la timp, ochii tai pot suferi si vederea iti va fi intunecata sau blurata. Lentilele de protectie sau de vedere sunt situate pe partea de sus a corneei, parte ce nu are vase de sange si oxigenul nu poate ajunge la ea. De aceea, lacrimile care nu pot ajunge acolo sa curete zona, sunt impiedicate de lentile si astfel corneea devine mai mult decat sensibila la microbi si praf.

Leave a Comment