Parul este fara nici o indoiala unul dintre cele mai importante lucruri si mai de pret ale unei femei. In momentul in care isi doresc sa arate cat mai bine femeile trebuie sa aiba grija destul de mare de par si de felul in care arata el.

Parul va arata bine daca va fi ingrijit corespunzator. Asadar, daca iti doresti sa ai un par cat mai frumos trebuie sa il ingrijesti corespunzator. Daca vei avea o culoare corespunzatoare a parului si daca el va fi unul stralucitor si foarte frumos iti va schimba in mod radical look-ul.

Sigur ca parul este desutl de greu de intretinut frumos insa daca va doriti sa aratati cat mai bine trebuie sa tineti cont de urmatoarele sfaturi. Iata care sunt acestea:

In primul rand, trebuie sa ai grija s ail tunzi cat mai des. Chiar daca iti doresti foarte mult un par lung, nu va fi suficient pentur a fi frumos. Daca parul este lung si are un aspect uscat si neglijat cu siguranta nu este frumos. Asadar, trebuie sa aveti grija sa va taiati in mod regula varfurile parului. Scapa de varfurile despicate  si astfel parul tau va avea un aspect mult mai furmos si mai sanatos.

Apoi, trebuie sa stii ca daca scalpul nu este corespunzator ingrijit nu poti avea asteptari din partea parului. Trebuie sa folosesti macar o data pe saptamana o masca care nu necesita clatire cu care sa iti masezi foarte bine scalpul pentru a-l hrani in profunzime. Apoi, parul tau va fi si el foarte hidratat si vei reusi sa ai un look de invidiat.

De asemenea, poti sa folosesti balsam sau sampon uscat daca nu iti doresti sa te speli prea des pe par si sa iti degradezi parul. Astfel vei avea un look de ivnidiat si foarte frumos.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *