stailer

Dacă nu arăți wow în momentele importante din viața ta, atunci când? Alege ca pentru orice aniversare trebuie să participi sau chiar pentru momentele în care sărbătorești un eveniment important alături de cei dragi să te programezi la salon cu Stailer, pentru a avea parte de un look uimitor.

Dacă nu ai aflat încă despre Stailer află că poate fi salvarea de care aveai nevoie, soluția care te poate duce pe scaunul hairstylistului mai repede decât ai fi crezut. Este o aplicație care a devenit foarte repede îndrăgită de cei care frecventează regulat saloanele de beauty, așa cum o vei îndrăgi și tu probabil. Și vestea și mai bună este că este complet gratuită. Află cum poți utiliza și tu aplicația și platforma pentru programari la salon Stailer pentru orice zi ai nevoie și pentru orice oră, din acest articol.

Stailer este pentru mine, pentru tine, pentru noi

Orice persoană care are nevoie de o programare la un salon din cele 41 de orașe care se află pe lista lui Stailer poate beneficia de acest mod facil și rapid de a se programa la salon. Este aplicația complet gratuită care este disponibilă pentru orice persoană – bărbați și femei deopotrivă, deoarece în lista de programări se enumeră toate serviciile pe care le poți găsi la un salon de beauty. 

Pentru a utiliza această aplicație trebuie doar să o descarci din Magazin Play, App Store sau App Gallery și să creezi un cont. Poți face acest lucru foarte simplu prin conectarea cu contul de Facebook, astfel încât să fie completate automat toate informațiile. Nu durează mai mult de câteva minute și mai apoi te poți bucura de serviciile Stailer care sunt pentru mine, pentru tine și pentru oricine utile.

Alege ceea ce preferi și bucură-te de schimbările dorite

Poți selecta chiar de pe prima pagină a aplicației serviciile dorite, alături de alte informații despre programare printre care se enumeră și data cu ora. Astfel că vei găsi loc liber la salon să te poți aranja așa cum îți dorești fix înainte de evenimentul important pe care îl ai.

Cu privire la acest aspect citeste si acest articol. În schimb, în lista cu disponibilități vei putea vedea toate informațiile de care ai nevoie, astfel încât să faci o alegere care să îți fie pe plac. Este important și la cine mergi, astfel încât să obții acea coafură pe care ți-o dorești, spre exemplu. 

Motiv pentru care vei vedea pentru fiecare stilist și poze ale altor lucrări, informații despre salonul la care lucrează, lista de prețuri pentru serviciul respectiv, timpul de lucru și alte informații de acest gen.

Nu uita de programare!

Dacă tot ai stat și ai căutat cu ajutorul Stailer stilistul perfect la care te poți programa, vezi să nu ratezi programarea. În acest sens tot Stailer te poate ajuta pentru că poți seta un reminder prin aplicație care să sune în ziua programării, astfel încât să nu ai și această grijă.

Stailer s-a gândit la toate în ceea ce privește programările, astfel încât să îți fie totul cât mai ușor de realizat și de accesat. Pregătește-te exact așa cum îți dorești pentru orice eveniment important ai, pentru că acum ajungi la salon exact când ai nevoie.

Descarcă aplicația și bucură-te și tu de serviciile de programare online la saloanele de beauty oferite de Stailer.

Contact:

support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *