In ziua de astazi, mai toata lumea beneficiaza de un cont de Facebook. Fie ca vorbim despre o persoana care chiar are nevoie de un astfel de cont, fie ca vorbim despre o persoana care sta din placere pe aceasta retea de socializare, toata lumea isi pierde cel putin o bucata din vreme pe Facebook.

Fara nicio indoiala Facebook-ul este cea mai utilizata retea de socializare care indiferent daca va vine greu sa credeti, duce la infidelitati. Cu siguranta stiti foarte multe persoane a caror relatie a avut de suferit desutl de mult tocmai din cauza Facebook-ului.

In ziua de astazi, atunci cand se plictisesc oamenii deschid reteaua de socializare si incep sa converseze cu diferite persoane pe care le cunosc sau nu le cunosc. Afland, persoana iubita incepe sa aiba diferite dubii in ceea ce priveste fidelitatea partenerului si astfel intervin tot felul de certuri.

Cei mai multi dintre oameni aleg sa se desparta in momentul in care apare infidelitatea. Aceasta este o cauza care declanseaza de cele mai multe ori divortul in casnicie. Exista foarte multi oameni care pretind ca ar putea sa treaca peste orice altceva afara de infidelitate.

Multi oameni cred ca aventurile sunt un raspuns normal la un mariaj imperfect si este prin definitie vina partenerului. Prietenii si rudele adesea isi releva prejudecatile privitoare la lipsa de incredere in casatorii, monogamie, intimitate, onestitate in momentul in care il incurajeaza pe infidel sa-si invinovateasca partenerul, mai degraba decat pe el insusi.

Este foarte important sa nu existe secrete intre cei doi parteneri. In cazul in care exista secrete este normal ca relatia sa nu mai functioneze atat de bine. Un mariaj nu poate fi vindecat decta in momentul in care s-au vindecta ranile care au provocat ruptura. In cazul in care este vorba despre infidelitate este extrem de grue sa reusim sa trecem peste si sa avem o atitudine pozitiva.

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *