Exista cateva motive care ii impiedica pe unele cupluri sa mai faca sex, mai ales daca sunt si parinti. Bineinteles ca atunci cand devii parinte lucrurile se cam schimba deoarece prioritatile sunt altele.

Cand ai si copii si mai si lucrezi nu prea ai tu chef de viata sexuala. Dar lucrurile nu trebuie luata chiar asa. Si cu siguranta exista cateva motive pentru care voi nu mai faceti sex.

In primul rand copii sunt in cealalta camera, adica camera alaturata. Si bineinteles, nu prea va simtiti bine mai ales daca v-ar putea surprinde. Pana la urma adorm si ei, nu stau trezi tot timpul Acest lucru nu trebuie sa va impiedice, si mai ales daca aveti cheie la camera atunci perfect.

Un alt motiv intemeiat este ca nu aveti timp. Nu exista asa ceva, daca nu aveti timp va gasiti. Pentru un film sau o emisiune neinteresanta va gasiti timp, dar pentru a face dragoste nu.

De asemenea un alt motiv este acela ca sunteti obositi. Probabil au mai fost zile cand ati fost obositi iar acest lucru nu va impiedicat, asa ca este cazul sa reveniti la vechile obiceiuri.

Multe persoane se plang ca sunt prea ocupate si nu au timp. Daca ati sti sa va stabiliti un program strict inca de dimineata cu siguranat seara ati avea timp doar pentru voi. Asa ca daca nu aveti timp, faceti-va timp. Reduceti anumite activitati. Totusi acest lucru este destul de important, nu il neglijati.

Multi spun ca weekenduri-le sunt dedicate pentru copii. Sa fim seriosi. Aveti timp sa stati si cu copii, dar mai important este sa stati impreuna cum o faceati candva. Iar in ziua de azi sunt atatea posibilitati in care copii pot sa isi petreaca timpul. Spatiile de joaca va pot ajuta in acest sens. Ii puteti lasa acolo o ora doua si cu siguranat se vor distra si ei iar voi veti avea timp pentru a va iubi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *