In momentul in care intra intr-o relatie, cei mai multi oameni regfuza sa spuna acele doua cuvinte magice: “te iubesc”. Cei mai multi oameni se tem sa spuna aceste cuvinte din cauza faptului ca doresc sa fie decsconsiderati. Aceste cuvinte sau spunerea lor reprezinta de multe ori asumarea anumitor riscuri.

Si tu si partenerul sau partenera ta ati putea ezita in a face aceasta marturisire, dar ia-ti inima in dinti si clarifica modul in care te simti. Cel putin in felul asta va sti care iti sunt sentimentele si nu le va mai pune la indoiala. trebuie sa stii foarte bine ceea ce simti si sa ii spui doar atunci cand o simti.

Daca nu simti sa ii spui un anumit lucru si anume cele doua cuvinte mai bine evita sa le spui si nu incerca sa spui ceva ce nu simti.

Poi, este foarte important sa afli cum se simte partenerul tau in aceste momente. este posibil ca el sa se simta bine si sa fi asteptat sa faci tu primul pas insa exista si momentul in care partenerul se simte stanjenit de situatie. N-ai vrea sa iti sperii iubitul sau iubita spunandu-i tu prima oara “te iubesc”, dar de ce sa mai astepti pana cand va prelua initiativa? La urma urmei, in felul acesta afli si tu care ii sunt sentimentele. Chiar daca nu iti va raspune in acelasi mod, cel putin veti deschide o conversatie despre cum se simte si ce crede despre relatie.
Asadar, trebuie sa ai grija sa spui acest lucru simtit seoarece in momentul in care simti acest lucru nu va trebui sa ai remuscari dupa ce le-ai spus. Trece-ti peste teama de a fi catalogat intr-un anumit mod si astfel vei reusi sa o spui cu comoditate.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *