Aquarius-
Aquarius-

Varsatorii sunt persoane destul de interesante, au un stil foarte interesant de a vedea lucrurile si de a colabora cu cei din jur.

Cand vine vorba de incredere, nu e nevoie de foarte multe lucruri pentru a pierde increderea si respectul unui varsator. Cand acestia sunt raniti sau tradati sau simt ca sunt manipulati, varsatorii se vor schimba aproape instantaneu. Modul sau de a se comporta cu acea persoana se va schimba si e ca si cum ar fi de nerecunoscut.

Ca fire, varsatorii sunt independeti, acestia vor sa fie mereu pe propriile picioare. De asemenea nu agreeaza “spiritul de turma” dorind sa isi croiasca propriul lor drum in viata de zi cu zi. Motiv pentru care aceasta zodie este dominata de individualism.

Cand vine vorba de iubire, varsatorii nu se pot stapani sa nu o arate. Prietenii apropiati si familiie varsatorilor stiu foarte bine ce se intampla cand se indragosteste. Nu fi surprins daca vei intalni un varsator si tit va povesti tot felul de lucruri ce au legatura cu partenerii lor de viata.

Nativii acestei zodii sunt recunoscuti pentru faptul ca au abilitatea de a vedea lucrurile intr-un fel in care altii nu pot vedea si nici macar nu se pot gandi.  Au un simt neobisnuit de gandire si analiza ceea ce ii face excelenti cand vine vorba de idei “out of the box”.

Varsatorii sunt domeniati de un sentiment de cunoastere. Sunt mari sanse ca varsatorii pe care ii cunosti sa aiba o atitudine care sa implice faptul ca ei cunosc totul. Opinia lui este mai presus de orice, fiind uneori destul insensibili in aceasta privinta. Asadar nu te lasa ranit sau afectat de aceasta atitudine a unui varsator. Este pur si simplu modul lor de a fi si de a se comporta in viata de zi cu zi.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *