ochelari soare aviatorochelari soare aviator

Stiai ca vara aceasta, care nu mai are mult si trece de tot, s-au purtat ochelarii de soare de tip aviator? Da, cei fara rame, cu lentile subtiri, finute si prin care se vede lumea intr-o alta maniera. Acel tip de ochelari de soare cu o structura fina si usoara, ce nu iti lasa urme in urul nasului si nici nu te dezavantajeaza.

Acestia s-au putut regasi si se regasesc in tot felul de variante, cu tipul de lentila rotund, mai ascutit, sau mai oval. Insa, de asemenea aceste accesorii vin si cu diferite surprize pentru cei care ii doresc si care ii poarta. Lentila nu numai ca iti apara foarte bine ochii de razele ultraviolete ale soarelui, avand factor de protectie ridicat, insa de asemenea iti vor acorda o infatisare misterioasa, mai ales daca alegi tipul de “äviatori” prin care te poti vedea ca in oglinda.

Partea frontala a acstui tip de ochelari este de tip oglinda, oricine vrea sa te priveasca, se va putea observa tot pe el. Acest aspect prezinta mai multe avantaje: vei putea fi mereu ferit de privirile curiosilor daca nu vrei ca acestia sa iti vada starea pe care o ai in momentul respectiv, ti se ofera un aer de mister si de relaxare totala sau de eleganta, dupa caz, vei putea sa iti maschezi ochii rosii sau ochii obositi dupa o noapte mai grea, pana cand isi vor reveni de la sine si de asemenea vei putea utiliza acesti ochelari pe post de oglinda de buzunar atunci cand ai nevoie sa iti faci vreun retus sau sa vezi cum mai arati pe timpul unei zile, asta mai ales daca nu ai la tine portfardul sau macar o oglinjoara.

Ochelarii de soare de tip aviator te vor scoate din anonimat in orice situatie si iti vor conferi acel aer de totala relaxare, dar si un aer trendy de fiecare data cand vei iesi in oras, acestia putand fi purtati la orice tip de eveniment, si atunci cand este soare, pentru ca altfel vei risca sa arati ca o persoana cu fite daca ii vei purta in interior.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *