Cea  mai frumoasa perioada a anului este Decembrie. In aceasta perioada, oamenii incep sa se pregateasca si incep sa simta cum se apropie iarna. De asemenea, aceatsa luna a anului este cea mai frumoasa datorita faptului ca este o luna a cadourilor, luna implinitirlor in care ne adunam cu totii la masa si incepem sa ne bucuram de frumoasele momente in familie, alaturi de cei dragi.

Totusi, pana a sarbatori stim ca trebuie sa facem o curatenie generala in toata casa pentru a improspata aerul si pentru a ne bucura de acele momente frumoase. Iata cum ar trebui sa te organizezi pentru a face curatenia generala ca la carte.

Trebuie sa incepi prin curatarea frigiderului. Acum, va trebui sa depozitezi foarte multa mancare pentru sarbatori si ai nevoie de un loc curat si spatios. Pentru acest lucru trebuie sa faci curatenie in frigider si in congelator pentru a putea depozita cat mai multe lucruri.

De la o zi la alta, congelatorul acumuleaza o multime de produse, iar de unele dintre ele, in special de cele pe care le-ai asezat putin mai in spate, ajungi sa uiti si, in timp, ele expira. Pentru ca urmeaza o noua runda de carne proaspata pe care va trebui sa o pui la congelat odata cu Ignatul, e timpul sa faci o curatenie generala.

Chiar daca e frig afara si ti-ai putea raci locuinta, e bine ca pe timpul iernii sa aerisesti bine casa din cand in cand. Deschide ferestrele cateva minute si bucura-te de aerul proaspat.

Oricum, este foarte important sa avem grija si s aface curatenie in toate colturile care la o prima impresie nu par decat mici detalii. Micile detalii sunt cele care reusesc sa faca diferenta si daca va doriti sa inspirati un aer proaspat trebuie sa faceti neaparat o curatenie generala in toata casa.

 

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *