Poate parea putin ciudat ca exista pana si o legatura intre plantele ce se afla in spatiul ce ne inconjoara si personalitatea noastra, a fiecaruia, insa chiar asa este. Plantele au anumite trasaturi ce influenteaza intr-un oarecare fel caracterul celor care le detin sau pur si simplu un anumit tip de floare se potriveste mai mult cu trasaturile unui anumit individ, ba ne poate ajuta sa ne si schimbam in mai bine.

Daca esti un tip de persoana care greseste in fiecare moment, insa nu invata de pe urma greselilor sale si continua prin a le face, atunci floarea care se potriveste cel mai bine personalitatii tale este floarea de castan. Aceasta te poate determina sa intelegi mai bine cand, unde si de ce ai gresit.

Daca te incadrezi in tiparul mamei supraprotective si posesive, atunci floarea de cicoare te poate ajuta sa iti dezvolti abilitatea de a acorda celor din jurul tau o mai mare libertate, fara a-i sufoca mereu cu grija ta.

Daca esti  o persoana perfectionista si destul de intoleranta fata de greselile altora, atunci fagul te poate determina sa devii o persoana mai ingaduitoare cu cei de langa tine, asta fara a cadea in extreme totusi.

Daca esti o persoana mai degraba neincrezatoare in sine si pesimista, care se descurajeaza foarte usor din orice, atunci gentiana este floarea ce te poate ajuta in acest caz. Te poate face sa devii mai perseverent legat de actiunile tale, in cazul unui esec.

Daca iti este permanent teama de necunoscut, atunci plopul iti poate crea o stare sporita de siguranta, protectie si de asemenea te relaxeaza, oferindu-ti o stare de liniste si serenitate.

Atunci cand munca dar si problemele din cadrul familiei te depasesc intrutotul, ulmul te poate ajuta sa te linistesti si te va ajuta sa te gandesti mai bine la ceea ce ai de facut in viata.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *