Se simte deja ca vine iarna. Este deja frig si primii fulgi de nea chiar au cazut deja. Sigur ca in perioada verii am avut parte de un concediu insa iarna putem sa spunem ca trebuie sa pregatim de o noua perioada de concediu, de data asta undeva la munte.

De regula, oamenii nu prea stau acasa atunci cand vin sarbatorile de iarna si profita de cateva zile libere pe care le au ca sa plece de acasa, sa se distreze si bineinteles sa petreaca sarbatorile de iarna. Mai stim insa ca daca avem de gand sa alegem o destinatie in ultima suta de metri nu vom beneficia de reduceri de pret. Si cu siguranta nu doriti sa cheltuiti foarte multi bani pentru aceasta vacanta. Asadar, va sfatuiesc sa incepeti s ava ganditi deja la destinatia pe care doriti sa o frecventati in aceasta perioada pentru a sti care sunt costurile implicate.

Trebuie sa te gandesti destul de repede daca vrei sa gasesti un raport echilibrat intre pret-calitate.

In primul rand trebuie sa te gandesti foarte bine care este destinatia pe care o vrei pentru iarna. Primul lucru pe care trebuie sa-l faci este sa decizi perioada de calatorie. Ai nevoie de date precise ori de cate ori cauti un zbor, o oferta de cazare, cand verifici evenimentele care au loc in destinatia aleasa etc. Fa cererea de concediu din timp, pentru a sti sigur ca vei putea pleca. Apoi, daca faci toate rezervarile, nu va mai putea interveni nimic la serviciu.

Acesta este un pas foarte important de care trebuie sa tii cont. Apoi, ai grija sa iti faci o rezervare in locul in care te-ai decis insa trebuie sa iei in considerare si faptul ca in perioada sarbatorilor preturile sunt mai mari decat in restul anului. Vorbeste dinainte si prezinta situatia persoanei care iti va oferi cazarea.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *