Stailer

Găsirea unui loc disponibil la unul dintre cele mai renumite saloane din zona ta pare să fie o adevărată luptă. În sezonul estival, lucrurile stau și mai dificil. Toată lumea își dorește să arate perfect pe timpul verii și mai ales la evenimentele importante. Din acest motiv, locurile se ocupă rapid și dacă nu te grăbești nu vei beneficia de serviciile dorite. Programează-te rapid la unul dintre cele mai bune saloane din orașul tău cu Stailer!

Vrei să ai parte de un răsfăț total la saloanele de înfrumusețare și întreținere corporală? Rezervă-ți locul online! Pentru a avea din timp locul rezervat, vezi platforma Stailer și beneficiile ei! Stailer vine cu o nouă metodă de a te programa la salon, în doar câțiva pași simpli. Tot ce trebuie să faci este să găsești salonul preferat și mai apoi în doar câteva secunde să rezervi un loc. 

Serviciile de înfrumusețare de pe platforma stailer.ro cuprind tratamente speciale atât pentru femei, cât și pentru bărbați. Saloanele disponibile se găsesc în peste 40 de orașe din România, unde ai posibilitatea de a face o rezervare online. De oriunde te-ai afla, doar cu ajutorul unui dispozitiv conectat la internet poți face comod o programare prin această platformă.

Descoperă toate serviciile de înfrumusețare și alege-l pe cel care ți se potrivește!

Pe prima pagină a platformei ai la dispoziție toate serviciile la care poți apela prin intermediul ei. Selectarea genului tău va afișa doar serviciile corespunzătoare pentru tine și în acest fel vei găsi doar saloane care le oferă. 

Cu alte cuvinte, dacă selectezi genul feminin vei avea o listă completă doar cu saloanele care oferă servicii de înfrumusețare și întreținere corporală pentru femei. Același lucru se întâmplă și în cazul domnilor. Locațiile unde te poți programa le poți afla de asemenea pe site, iar dacă vrei să afli informații suplimentare, citeste mai multe in acest articol

Stailer este locul unde poți găsi mii de saloane și stiliști care să se plieze perfect pe nevoile tale. Fie că vorbim despre servicii de cosmetică, tuns, vopsit sau coafat, în orice caz vei avea la dispoziție profesioniști în acest domeniu.

Programează-te rapid și prin intermediul aplicației mobile Stailer!

Stailer dispune de o aplicație mobilă disponibilă în magazinele digitale App Store, App Gallery și Google Play. O poți descărca pe telefonul mobil sau pe tabletă și poți face programări online prin intermediul ei. 

După ce ai descărcat aplicația, este necesar să îți creezi un cont, iar după acest proces te vei putea programa. Prin aplicație ai mai multe avantaje, precum utilizarea hărții interactive sau reprogramările. 

Dacă ai făcut deja o rezervare a locului prin aplicație și ai onorat-o, ai ocazia de a te reprograma pentru același serviciu, fără să mai urmezi toți pașii. Trebuie doar să intri în secțiunea ”Programările tale” și să selectezi stilistul la care te-ai programat. Apăsând pe butonul „Reprogramează-te” vei face o rezervare identică, pasul final fiind stabilirea datei și a orei la care dorești programarea. 

Contact: support@stailer.ro

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *