web design
web design

Cum iti faci o idee despre un site, daca este bun sau rau, fara ca macar sa navighezi prin el? Prima pagina sau homepage-ul iti ofera prima idee despre acest lucru, dar si despre companie si organizatie. O prima pagina bine oraganizata si impecabila creaza o imagine pozitiva despre companie, o face sa fie mai de incredere si sa creasca in ochii vizitatorilor. Daca iti folosesti site-ul pentru a-ti dezvolta afacerea si pe internet, atunci homepage-ul iti poate aduce clienti noi si de asemenea ii va fideliza pe cei anteriori. Pe de alta parte, un design nepotrivit, urat, iti indeparteaza clientii potentiali si astfel ajungi sa pierzi bani.

Sfaturi si solutii

Pastreaza lucrurile simple. De ce toti suntem dependenti de Google? Datorita abilitatii sale de a oferi orice informatie in doar cateva secunde, dar si pentru pagina simpla care ne atrage. Frumusetea unui homepage sta in simplitatea sa. Cu cat este mai simplu creat si mai user-friendly, cu atat va fi mai bun si raspunsul din partea utilizatorilor. Unii webdesigneri si firme merg pe variante pline de grafica si functii si utilizatorul final ajunge uneori sa devina confuz intre atatea elemente de design.

Include o scurta descriere. Nu toata lumea care iti va accesa site-ul stie ceea ce faci. Majoritatea vor ajunge pe site ca rezultat al cautarilor efectuate in motoarele de cautare, asadar trebuie sa existe si o explicatie in prima pagina legat de ceea ce faci si oferi.

Continut de calitate si bine distribuit in pagina. Multe site-uri au parti grafice care ocupa marea majoritate a paginii principale, iar informatiile esentiale sunt astfel micsorate si apar la un font mai mic. Aceste site-uri nu au de obicei un feedback pozitiv din partea utilizatorilor, de aceea se impune si existenta de continut bine distribuit in pagina.

Navigarea usoara si o casuta de cautare sunt alte doua elemente de care trebuie sa tii cont. Astfel utilizatorii trebuie sa aiba un acces facil la tot continutul, de aceea se recomanda crearea unui site map pentru ca informatia sa fie localizata mai usor, iar cautarile specifice sa poata fi rezolvate prin casuta de cautare.

Daca tii cont de toate aceste sfaturi, realizarea site-ului si paginii principale iti vor aduce multe beneficii si te vor face cunoscut in lumea online. Apeleaza cu incredere la o firma de webdesign precum sunt cei de la iTeXclusiv, iti vor asculta cerintele, vor veni cu propuneri si te vor ajuta sa iti prezinti cu succes afacerea si pe internet, fie ca ai nevoie doar de un site de prezentare sau chiar de un magazin prin care sa iti comercializezi produsele.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *