Sigur ca orice om a trecut maca ro data printr-o anumita deceptie si si-ar dori sa treaca peste acest lucru. Deceptia se intampla de regula in momentul in care avem parte de o dezamagire sau de o pierdere a unei persoanei dragi.

Orice deceptie poate avea urmari destul de grave asupra personalitatii unei persoane. De regula in momentul in care simtim ca avem o deceptie, oamenii incep se se desconsidere sau sa faca anumite lucruri care arata ca nu au incredere in ei. Oamenii fac foarte multe greseli atunci cand vine vorba despre increderea de sine. Oricum, o persoana puternica este o persoana care are incredere in ea.

Ce trebuie sa faci in cauzl in care nu ai incredere in propria persoana?

Ei bine, in primul rand, trebuie sa te accepti cu defectele si calitatile tale.

Daca reusesti sa te accepti asa cum esti, sa te accepti cu bune si cu rele esti cu un pas in plus spre o stare de spirit mai buna. Daca iti cunosti punctele slabe reusesti sa eviti situatiile in care le poti intalni sau si mai bine, le poti infrunta si depasi, iar asta inseamna sa evoluezi si sa mai castigi un motiv sa crezi in tine. Poate ca un motiv de frustrare pentru tine este ca porti un numar prea mare la picior, iar rezolvarea acestei probleme este gasirea modelelor care sa evidentieze lungimea sau evitarea culorii rosu. Si nu iti face griji daca ai impresia ca toata lumea se uita la picioarele tale. Este doar in mintea ta! Nimeni nu stie care sunt frustrarile tale, iar daca te vad pe tine fericita si sigura pe sine, nici nu se gandesc sa iti caute defecte, pentru ca esti o persoana agreabila si alaturi de care le face placere sa stea.

Este foarte important sa ai grija de felul in care arati si tec omporti pentru a fi cu adevart remarcabila de catre persoanele din jurul tau.

 

 

 

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *